Home > Despre Travelart

Despre Travelart

Agentia Travelart a fost infiintata in octombrie 2004 si a inceput sa-si desfasoare activitatea in domeniul revanzarii pachetelor turistice prin intermediul facilitatilor on-line (Internet) si a marketing-ului direct (e-mail si administrare baze de date). Timp de doi ani a acumulat experienta in vanzarea pachetelor turistice spre cele mai cautate destinatii turistice indeosebi pentru persone fizice dornice de solutii rapide la o vacanta pentru orice buget.

In anul 2006, o data cu schimbarea actionariatului firmei, agentia s-a repozitionat pe piata ca o agentie atat revanzatoare, pe pachetele turistice premium, cat si tur-operatoare pe pachetele turistice proprii (indeosebi spre evenimentele internationale sportive si culturale). Din acelasi an agentia a fost primita ca membru activ in ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania). Experienta de peste 20 ani a noilor asociati in domeniul turismului si transportului aerian a facut ca agentia sa dezvolte in scurt timp un departament de servicii ‘corporate’ pentru firme si companii nationale si multinationale (actiuni de ‘team building’ si ‘incentive travel’ in tara si in strainatate).

Activitatea corporate din ultimul an a adus colaborari permanete sau ocazionale cu firme din Romania sau reprezentante ale unor firme straine din tara In iunie 2007 agentia a fost acreditata agent autorizat IATA (International Airline Travel Asociation), astfel incat in prezent emite bilete de avion pentru orice companie aeriana din tara si din lume (membre IATA).
In plus, prin contractele bilaterale, se pot emite si bilete pentru toate companiile ‘low-budget’ existente pe piata romaneasca.

Prin intermediul a 4 sisteme de rezervari hoteliere, agentia are acces la o baza de zeci de mii de hoteluri din intreaga lume iar in tara, contractele bilaterale depasesc 100 de locatii de cazare si masa. Travelart dezvolta in prezent servicii ‘corporate’ (ticketing, incentive si team building), si se pozitioneaza pe piata si ca o agentie premium pentru pachete turistice de lux si exotice (individuale sau de grup) si crearea unor produse on-line pentru distributia/vanzarea biletelor de avion prin Internet (Flaps.ro un site dedicat rezervarilor on-line de bilete de avion, camere la hotel in intreaga lume si servicii de rent’a’car). Travelart este o agentie de turism orientata in primul rand spre cererile si comenzile personalizate in functie de felul excursiei, al grupului, al activitatilor si destinatiei (care poate sa includa program turistic specific, cazare, transport rutier sau aerian). SC TRAVELART SRL    

 

                            

 

 

 

                             

Aboneaza-te la newsletter

Adresa Email