Home > Abu Dhabi Grand Prix

Abu Dhabi Grand Prix

Fie ca va doriti un apartament in faimosul Yas Viceroy Hotel aflat chiar in inima Marina Circuit Yas , o experienta  VIP F1 Paddock Club sau accesul exclusiv la petrecerile Abu Dhabi Grand Prix , noi putem aranja totul pentru voi. Pachete Abu Dhabi Grand Prix pot include cele mai exclusive servicii, de la camere somptuoase si apartamente in Yas Marina Hotel , avion privat pentru a ajunge la Emiratele Arabe Unite de oriunde in lume , locuri in cele mai bune pozitii de vizionare in Yas Marina Yacht , mese VIP la Amber Lounge Abu Dhabi si multe altele .

Marele premiu de Formula 1 din Abu Dhabi este considerat unul dintre cele mai elegante din sezonul competitional de F1, care conform spuselor  Presedintelui  FIA, ofera unul dintre cele mai atractive circuite de pe intreg sezonul competitional.


Este mai mult decat un simplu weekend competitional, este un weekend al senzatiilor unice. Marele premu din Abu Dhabi ofera si cele mai bune optiuni de distractie a spectatorilor ce includ o serie de concerte de muzica cu artisti celebrii care au loc in fiecare seara pe tot parcurul F1

 

Tarife de la 655,-euro / persoana

 

 

 

Tarifele includ:

- cazare la hotel de 3*,4*,5*

- mic dejun inclu

- acces 3 zile la competitia F1

- transfer cu masina deluxe

 

Pentru pastionatii F1 asteptam cererile voastre pe office@travelart.ro

 

Aboneaza-te la newsletter

Adresa Email