Home > Africa O aventura de neuitat!

Africa - O aventura de neuitat!

 

         Africa este un continent fascinant. Nicaieri in alta parte nu o sa gasiti o asemenea varietate si puritate a peisajului, a faunei sau a florei.  Unde altundeva pe pamant puteti sa adormiti pe sunetul leilor racnind sau sa fiti coplesiti de diminetile spectaculoase din savana? Mai mult, esenta acestui continent sta si in oameni si in diversitatea culturilor si a bogatiei lor istorice. Africa a fost, ramane si va fi o destinatie turistice perfecta, si o data incercata va va ramane in suflet toata viata si o sa doriti mereu sa va intoarceti acolo.

dmAFRICA,este partenerul Travelart pentru toate destinatiile africane.  Experienta de peste 20 ani a acestei firme face ca fiecare vacanta sa fie memorabilia, atat din punct de vedere al alegerii locurilor de vizitat cat si al confortului si sigurantei turistilor.

 Travelart prin partenerul dmAFRICA (parte din concernul dmEARTH Group) asigura servicii turistice in peste 30 de tari africane, printre care, cele mai spectaculoase din Sud-Est: Africa de Sud, Kenya, Tanzania, Mozambic, Botswana, Uganda din Oceanul Indian: Seychelles, Mauritius  Madagascar sau din Atlantic - Insula Capului Verde

Modalitatea noastra de colaborare si lucru implica servicii dedicate, rute alese special in functiile de dorinta clientului, numarul si tipul turistilor, locurilor de interes sau atractiile dorite. Nu oferim un produs standard ci un turism dedicat, care se potriveste pentru fiecare zona si pentru fiecare turist in parte.

O sa gasiti mai jos cateva exemple de itinerarii, rute atractive si spectaculoase care surprind esenta safari-ului.    

Nu ezitati sa ne contactati pentru ruta dumneavoastra preferata sau o sugestie din partea noastra sau a partnerilor nostri profesionisti.

 

  Achieving Excellence by Striving for Perfection

Aboneaza-te la newsletter

Adresa Email