Home > Asia O experienta unica!

Asia - O experienta unica!

            Asia este un loc spiritual desavarsit care combina perfect trecutul glorios cu prezentul spectaculos. Este locul de nastere al Budismului sau Hinduismului, e locul unde gasesti constructii arhitectonice impresionante, minuni arhitecturale, orase stralucitoare animate continuu de o energie debordanta dar si peisaje montane cate taie rasuflarea, insule idilice inconjurate de plaje perfecte si ape cristaline, paduri tropicale cu o varietate incredibila de pasari si animale.

dmASIA , este partenerul Travelart pentru toate destinatiile asiatice.  Experienta de peste 20 ani a acestei firme (parte din concernul dmEARTH Group) face ca fiecare vacanta sa fie memorabilia, atat din punct de vedere al alegerii locurilor de vizitat cat si al confortului si sigurantei turistilor.

Travelart prin partenerul dmASIA asigura servicii turistice in peste 20 de tari asiatice, printre care, cele mai spectaculoase: Tailanda, Indonezia, Bali, India, Malaezia, China, Vietnam sau destinatii mai greu de ajuns dar pline de mister sau spectaculozitate: Bhutan, Laos, Tibet, Myanmar (Burma) sau Cambogia.

Modalitatea noastra de colaborare si lucru implica servicii dedicate, rute alese special in functiile de dorinta clientului, numarul si tipul turistilor, locurilor de interes sau atractiile dorite. Nu oferim un produs standard ci un turism dedicat, care se potriveste pentru fiecare zona si pentru fiecare turist in parte.

 O sa gasiti mai jos cateva exemple de itinerarii, rute atractive si spectaculoase care surprind esenta asiatica. 

Nu ezitati sa ne contactati pentru ruta dumneavoastra preferata sau o sugestie din partea noastra sau a partnerilor nostri profesionisti.

  

Achieving Excellence by Striving for Perfection

 

Hotel Categorie Pret
Cambogia
Tokyo
Hong-Kong
Singapore

Aboneaza-te la newsletter

Adresa Email