Home > Bad Gastein (Bad Hofgastein), Austria

Bad Gastein (Bad Hofgastein), Austria

Una dintre cele mai vechi si mai apreciate statiuni montane din Austria atat pentru vacantele de vara cat si iarna. Asezat la altitudinea de 1000m statiunea care pastreaza inca sarmul ‘ belle epoque'  este recunoscuta ca un centru balneo (SPA) foarte cautat datorita calitatii aerului si apelor termale. Şaptesprezece izvoare fierbinţi alimentează băile termale din Gastein, în care vă veţi putea destinde după o zi plină de evenimente şi activităţi sportive.

 Amatorii de sporturi de iarnă de orice fel, familiile cu copii, pasionaţii de plimbări montane pe zăpadă sau de căţărări pe gheaţă, cu toţii vor găsi un cadru perfect de vacanţă în Valea Gastein. Zona de ski este vasta (118km) iar partiile sunt conectate prin 25 de instalatii prin cablu care fac legatura intre 2 munti: Stubnerkogel (2250m alt) si Schlossalm (2050m alt)

Oferta de evenimente si localuri este foarte variata, începând de la petrecerile après ski la cabane montane şi până la cazinourile elegante, toate vă vor ademeni seara să ieşiţi din camerele comode şi călduroase din numeroasele posibilităţi de cazare din Gastein.

Statiuni apropiate Dorfhastein si Grossarl (legate prin zona de shi din jurul varfului Fulseck (2033m alt)

Distante: 94 km de Salzburg, 119km de Klagenfurt,  197km de Innsbruck, 227km de Munich, 380 km  de Viena,

Pentru alte destinatii la ski click aici
Pentru oferte sau rezervari nu ezitati sa ne contactati

Aboneaza-te la newsletter

Adresa Email