Home > Bali Spa

Bali Spa

Intr-un loc binecuvantat de Dumnezeu, in care natura a pus la un loc darurile sale ozon, padure, pasuni, munti si vai, trandafiri si iarba, izvoare susurand si pasari ciripind – oaspetii nostri vin sa se desprinda de stress-ul vietii cotidiene, sa-si curete corpul de poluare si toxine, sa-si relaxeze sufletul si sa-si inalte spiritul – in primul centru holistic de slabire si wellness din Romania, ce recreeaza atmosfera magica din Bali, insula zeilor.

Calea cea mai simpla pe care v-o propunem este sa incepeti renuntand pentru un timp la mancarea grea, alcool si fumat, tinand un regim pe care noi vi-l propunem, adaptat la cerintele fiecaruia. Dupa un examen medical clinic si paraclinic amanuntit se vor da indicatiile de tratament, regimul de urmat si recomandarile insotitoare. Pentru relaxare si refacere este nevoie nu numai de un anumit regim, ci si de odihna si de miscare: odihna in camere de lux, cu dotari de exceptie, mobilier si decoruri originale din Bali, insula zeilor si vedere asupra peisajului subcarpatic din Cornu si miscare in superbul parc si pe aleile marginite de pomi fructiferi si brazi.

Exercitiul fizic este necesar pentru a pune muschii in miscare si pentru a scapa de grasimi accelerandu-le metabolismul. Gimnastica medicala si fitness-ul pentru supraponderali in sala pot alterna cu bai in jacuzzi si aqua-jogging sau inot in piscina acoperita; masajele balineze sau shiatsu pot fi urmate de sauna si dusuri racoroase, iar antrenamentele de tenis sau basket de lectii de golf; presopunctura si baile de plante pot alterna cu drumetii in Carpati iar sedintele de mental training pot deschide serile dansante, in care valsul se impleteste cu samba braziliana. Toate acestea se vor desfasura sub atenta supraveghere medicala si vor avea drept corolar imbunatatirea sanatatii dar si a frumusetii oaspetilor nostri care vor beneficia de ultimele aparate si tehnici de estetica corporala si reintinerire, precum si de experienta recunoscuta in domeniu a doctorilor Dana si Stefan Jianu, initiatorii acestui proiect.

 

Click aici pentru oferta speciala

 

Aboneaza-te la newsletter

Adresa Email