Home > Croatia

Croatia

Croaţia (croată Hrvatska) este o ţară în Europa Centrală între Slovenia, Ungaria, Bosnia şi Herţegovina, Serbia şi Muntenegru. Are ieşire la Marea Adriatică. Cu capitala la Zagreb, Croaţia, unul dintre membrii fondatori ai Iugoslaviei, şi-a obţinut independenţa în anul 1991. Este candidată pentru admitere în Uniunea Europeană.

Croatia este un paradis al iubitorilor de yachting. Coasta litoralului masoara 1778,-km si sunt peste 1180 de insule ‘aruncate’ idilic in apa cristalina a Marii Adriatice. Pe langa apartamente confortabile, case fara etaj sau vile, exista o varietate de restaurante deosebite, magazine, distractii speciale, evenimente sportive si plaje asortate minunate. Mostenirea culturala a Croatiei este vasta si foarte multe din case si monumente sunt acum sub protectia UNESCO.  Destinatie ideala Infrastructura excelenta si hotelurile de 3 si 4* o recomanda pentru o vacanta de vara ideala, la preturi acceptabile.

 

Travelart va prezinta cele mai frumoase destinatii si unitati de cazare confortabile la preturi foarte bune.  Pentru cereri individuale sau grupuri va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

 

Click pe fiecare destinatie din Croatia:
ZAGREB ,   DALMATIA (centrala si de nord),   DUBROVNIK (si imprejurimi)
GOLFUL KVARNER ,   ISTRIA ,   LACURILE PLITVICE,    SPLIT 

(source of pictures, courtesy of Croatian Tourist Board)

Aboneaza-te la newsletter

Adresa Email