Home > Parcuri de distractii in Europa

Parcuri de distractii in Europa

 

       Colorate si zgomotoase, vesele si pline de insufletire, adevarate minuni de tehnologie si arhitectura, parcurile de distractii sunt azi un element obisnuit in “peisajul” contemporan si, cu exceptia Antarcticii, nu exista continent care sa nu le aiba. Travelart va propune o scurta evadare in cele populare parcuri de distractii ale Europei.

     Disneyland Paris
    Parcul Disneyland din Europa este parte a Disneyland Paris, o intrega statiune de vacanta situata la est de capitala franceza, in oraselul nou-infiintat Marne-la-Vallée. Este al patrulea parc bazat pe conceptul pus in practica odata cu infiintarea primului Disneyland, cel din Anaheim, California. (Disneyland-ul din Anaheim a fost inspirat - am amintit deja - de ceea ce a vazut si simtit domnul Disney in parcul danez Tivoli, in calatoria sa prin Europa; doar ca totul a fost facut in stil american - mai mare, mai grandios, cu tehnologii mai moderne - sa rupa gura targului) . La 37 de ani de la infiintarea Disneyland-ului din Anaheim, roata (istoriei) se intoarce si conceptul revine in Europa, imbracat americaneste, sub forma Disneyland-ului european. Dominat de Castelul Frumoasei din Padurea Adormita, parcul si-a inceput activitatea vesela si zgomotoasa in 1992. In anul 2008, 15,3 milioane de persoane, mari si mici, si-au implinit dorinta de a-l vedea, astfel incat, in august 2008, Parc Disneyland a fost cea mai vizitata atractie de pe Batranul Continent.

 

     Port Aventura
    In putine locuri din lume puteti trai o aventura asemanatoare si experimenta emotii de intensitatea celor pe care vi le ofera Port Aventura. Veti porni in calatoria cea mai palpitanta pe care v-ati imaginat-o vreodata: veti descoperi misterele Chinei Imperiale, veti cunoaste viata plina de peripetii si pericole din Vestul Indepartat, veti fi uimiti de comorile civilizatiei aztece, veti explora junglele din Polinezia si veti admira superbe scene specific mediteraneene. Port Aventura este cel mai mare parc de distractii din Spania, situat la 10 km de Costa Daurada si 120 km de Barcelona. Cele 24 puncte de atractie si parcul acvatic Costa Caribe reprezinta un adevarat paradis pentru micuti, dar si pentru parinti.

 

       Europa Park
     Cel mai mare parc de distractii din Germania si al doilea ca atractivitate in Europa dupa Diensyland Paris, Erupa Park este situat in sudul Germaniei, la granita cu Elvetia si Franta. Parcul se intined pe o suprafata de 85 ha aand 13 zone tematice Europene, punand la dispozitia turistilor peste 100 de atractii, show-uri variate, spectacole de teatru, cinematograf dar si o mare varietate gastronomica. Atractiile principale ale parcului sunt reprezentate de doua montagne-russes: Silver Star si Catapult Coaster. Daca Silver Star, cel mai mare si cel mai inalt montagne-russe din Europa - care cade in gol, cu o viteza de 130 km/ora - nu va ridica la maxim nivelul de adrenalina, atunci cu sguranta noul Catapult Coaster(2009) care atinge o viteza uluitoare in mai putin de 2,5 sec, facand 3 intoarceri de 360 grade si cel mai inalt looping - va va taia rasuflarea! Printre alte atractii ale parcului se mai numara:Euro-Tower, Magic Cinema, Ghetar Jungfrau, calatorie cu balonul, Blestemul Cassandrei, Tirol Water Train, rafting pe fiorduri, statia spatiala MIR, tobogane imense etc.

 

 Pentru oferte personalizate va rugam sa ne contactati pe office@travelart.ro

 

Aboneaza-te la newsletter

Adresa Email