Home > Praga Orasul celor o suta de clopotnite

Praga - Orasul celor o suta de clopotnite

 Orasul Praga, capitala Republicii Cehe este situat pe raul Vltava, in Boemia centrala. Orasul are diferite supranume, printre care “Praga mater urbium” (mama oraselor), "Orasul celor o suta de clopotnite" sau "Orasul de aur". Din 1992, centrul istoric al Pragai a fost inclus pe lista UNESCO a locurilor din patrimoniul cultural mondial.
De la caderea Cortinei de Fier, Praga a devenit unul dintre cele mai populare destinatii turistice din Europa si din lume, situandu-se pe locul al saselea in topul celor mai vizitate orase europene dupa Londra, Paris, Roma, Madrid si Berlin.
. Pe strazile multiseculare ale capitalei pragheze, veti intalni, la tot pasul, o multime de turisti extaziati de atmosfera unica a acestui oraş, incarcata de aerul unui mileniu de istorie clasica europeana, pe care nu prea o mai gasiti niciunde!

Centrul orasului a fost desemnat de UNESCO Patrimoniul Mondial, si merita sa fie explorat indeaproape, fiind practic un imens muzeu in aer liber. Centrul istoric este compact, ajungandu-se usor la oricare dintre principalele puncte de interes. In mijlocul acestei zone se afla castelul Hradèany, la vest de raul Vltava, si Vechiul si Noul oras(Staré Mesto si Nové Mesto) catre est, unite de impozantul Pod Charles. Vechiul oras este un labirint de strazi, alei si pasaje care converg spre o imensa piata centrala, Staromestské Namestí. De asemenea, Josefov Ghetto, vechiul cartier evreiesc este o parte a acestei zone.
Noul oras, in contrast cu Vechiul oras, este foarte modern si strabatut de bulevarde largi, cel mai cunoscut dintre acestea fiind Wenceslas Square, bulevard ce duce pana la cladirea Bibliotecii Nationale.

 

Travelart va propune sejururi inedite pentru anul 2014, luxoase si romantice in castelele din Praga si din imprejurimi, cladiri istorice recent renovate si transformate in hoteluri exceptionale de 4* si 5*. Descoperiti Praga si imprejurimile orasului intr-un mod aristocrat, spectaculos si unic.

Pentru grupuri organizam seri tematice medievale, petreceri si receptii, sedinte sau sesiuni de team-building, nunti si botezuri.  Pentru oferta competa nu ezitati sa ne contactati.

Pentru grupuri mici sau cupluri cititi la fiecare hotel/castel ofertele speciale.

 

 

PACHETE 3 NOPTI -  PRAGA 2014

Hoteluri Praga 3*- preturi incepand de la  199Eur/sejur/pers in camera dbl

Hoteluri Praga 4*- preturi incepand de la  230Eur/sejur/pers in camera dbl

Hoteluri Praga 5*- preturi incepand de la  340Eur/sejur/pers in camera dbl


Tarifele includ:

-      3 nopti cazare in camera dbl

-          Micul dejun tip bufet

-          Tva & taxa de oras

-          Bilete de avion cu compania CZECH AIRLINES

-          Taxele de aeroport 

 

 Pentru alte hoteluri nu ezitati sa ne trimiteti o cerere!

 

Aboneaza-te la newsletter

Adresa Email