Home > Team Building pe Marea Neagra

Team Building pe Marea Neagra

 

Travelart in cooperare cu NauticLine va propune o activitate inedita de teambuilding pe Marea Neagra si va invita sa experimentati frumusetea navigatiei cu vele: aventura, relaxare si buna dispozitie

 Evenimentele de teambuilding de concentreaza pe comunicare si lucru in echipa iar plimbarea si navigarea cu velierul poate fi comparata cu un proiect de business.

Activitatea se desfasoara la bordul barcii Indira (Beneteau Oceanis 31 – lungime 9.60m) – capacitate 8-10 persoane. Plecarea se face din portul Mangalia sau Tomis Constanta.

 Sugestiile noastre pentru acivitati de teambuilding:
-       Sailing Treasure Hunt
-       Sailing Race
-       Pirati si corsari
-       Extemporal: “Toate panzele sus”

Desigur, ne putem adapta ideilor dumneavoastra si putem crea impreuna programe distractive si educationale, asigurandu-va ca toata lumea va avea parte de un eveniment memorabil.

Preturi orientative pentru 1 ambarcatiune (max 10 persoane)
Pentru 4 ore – 600,-eur / pentru 8 ore- 900,-eur
Separat se vor calcula restul serviciilor (cazare, masa si bauturi, etc).

In ceea ce priveste cazarea avem locatia perfecta Marina Life Harbour .

Hotelul LifeHarbour este o stare de spirit, locul in care atat pasionatii de navigatie cat si cei care isi doresc doar o evadare din cotidan, regasesc armonia cu natura, o oaza de liniste si libertate totala.

Concept unic de hotel in Romania, cu toate camerele avand vedere catre port, cu terase sau balcoane proprii. Hotelul are o capacitate de 40 locuri, camere duble cu pat matrimonial sau doua paturi.

Hotelul dispune de un ponton plutitor pentru clientii care doresc sa faca baie/plaja, precum si de Jacuzzi si sauna exterioara. In componenta hotelului exista doua restaurante cu o capacitate totala de 170 locuri precum si o sala de cursuri de 50 de locuri.

Camerele sunt mobilate si decorate in stil rustic, cu grija pentru detalii. Fiecare camera dispune de climatizare, internet wireless, telefon si frigider.

Va putem propune si seturi tematice pentru cupluri sau grupuri de prieteni: cu yahtul la pescuit, plimbare pana la Balchik, expeditie la Sf. Gheorghe, weekend romantic pe mare, o noapte pe yacht, petrecere vamaiota, sailing birthday sau chiar cursuri intensive de yachting categoria C si D.

Pentru mai multe informatii, detalii si rezervari nu ezitati sa ne contactati

Aboneaza-te la newsletter

Adresa Email