Home > Un cadou mic, atat de multe posibilitati

Un cadou mic, atat de multe posibilitati

Oferim cadouri in fiecare luna din an, in timpul Sarbatorilor de iarna, de ‘Valentine’s Day’, de 1 si 8 Martie, de Pasti, la nunta, la oricare aniversare sau onomastica si pentru multe, multe alte ocazii. Si cum cadourile sunt din ce in ce mai greu de ales pentru pesoanele iubite, pentru rude, prieteni sau parteneri de afaceri va oferim acum posibilitatea sa oferiti un cadou simplu dar atat de special: o vacanta. Un cadou unic de care oricine isi va aduce aminte mereu mai ales pentru faptul ca destinatia si perioada de calatorie se pot adapta in functie de dorintele fiecaruia.  

Agentia de turism Travelart va pune la dispozitie un document valoric special: “Travel Voucher Cheque” pe care puteti sa-l completati cu numele dumneavoastra (sau al firmei dvs) cu numele persoanei beneficiare si suma dorita pe care vreti sa o oferiti cadou pentru o vacanta. Elegant impachetat sau atasat unei scrisori de felicitare devine un cadou inedit si atragator. Un fel unic si memorabil pentru sarbatorit sa se bucure de cadoul primit. Urmatorul pas este simplu: alegerea destinatiei si pregatirea bagajelor pentru calatoria dorita. Posibilitatile sunt diverse si cuprind weekend-uri la mare, la munte sau oriunde in Romania, bilete de avion in tara sau strainatate, hoteluri in intreaga lume, servicii de rent-a-car, pachete turistice complete sau participarea la evenimente sportive si culturale. Suma inscrisa de dvs. pe voucher poate fi folosita partial, in totalitate sau ca reducere la costul total al pachetului turistic.

 
Contactati-ne acum pentru a comanda voucherul personalizat sau pentru detalii despre reducerile oferite firmelor si companiilor interesate de aceasta promotie.
 
 
O calatorie este, pentru cei tineri, o parte a educatiei; pentru cei varstnici – o parte a experientei”. Calatoriile si vacantele se regasesc intotdeauna in fruntea listei dorintelor oamenilor, indiferent de statulul social si de gustul acestora din alte domenii pentru ca impulsul cunoasterii prin calatorie este unul dintre cele mai benefice lucruri ale vietii.

 

Aboneaza-te la newsletter

Adresa Email