Hotel Thracian Cliffs Golf & Beach Resort 5* 5 stele

 

Thracian Cliffs este un complex construit recent, care ofera unitati de cazare de lux, langa un teren de golf cu 18 gauri si acces direct pe plaja privata.

 

Complexul este alcatuit din doua zone:


Marina Village este situat langa malul marii si ofera 64 de apartamente cu 1, 2 sau 3 dormitoare. Apartamentele sunt decorate intr-un stil modern.

Au un living spatios cu o chicineta si balcon cu vedere la mare sau spre lac. Dormitoarele pot avea un pat dublu sau doua paturi separate.


Hillside Village este pozitionat la 350 m distanta de plaja si ofera apartamente cu 2 sau 3 dormitoare si studiouri, impreuna cu 3 piscine infinity. Unitatile de cazare au paturi duble in dormitor si un living spatios.


Toate apartamentele complexului beneficiaza de acces la Wi-Fi, TV LCD, chicineta cu mini bar, aer conditionat si balcon.

 

 

Servicii si facilitati in cadrul hotelului: piscine exterioare, club pentru copii (deschis in lunile de vara), teren de golf cu 18 gauri, internet wireless, parcare, receptie 24h, serviciu babysitting, spalatorie, transport pana la plaja, inchirieri auto, schimb valutar, serviciu concierge, room service, seif, magazin, coafor, sala de conferinte,

 

 

Centru SPA oferta: sala de fitness, hammam, baie de abur, jacuzzi, masaj, tratamente pentru fata si corp.


Servicii restaurant:

- restaurant cu specific bulgaresc si mediteranean,

- restaurant la plaja,

- bistro,

- snack bar pe terenul de golf,

- piano bar.

 

Hotelul ofera posibilitatea pentru cina privata in apartament cu bucatar personal (necesita instiintare cu 24 ore inainte).

 

Atentie! Animale de companie nu sunt acceptate!

 

  • Restaurant
  • Bar
  • Centru de afaceri
  • Parcare pazita
  • Bufet Breackfast
  • Spa
  • Piscina in aer liber
  • Sauna
  • Room service 24h
Thracian Cliffs Golf & Beach Resort 5*
Thracian Cliffs Golf & Beach Resort 5*Thracian Cliffs Golf & Beach Resort 5*Thracian Cliffs Golf & Beach Resort 5*Thracian Cliffs Golf & Beach Resort 5*Thracian Cliffs Golf & Beach Resort 5*Thracian Cliffs Golf & Beach Resort 5*Thracian Cliffs Golf & Beach Resort 5*Thracian Cliffs Golf & Beach Resort 5*Thracian Cliffs Golf & Beach Resort 5*
Detalii

Clasificare5 stele

TaraBulgaria

Localitate Balchik (Balcic)