Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AONANG AYODHAYA BEACH RESORT


Descriere

Descriere: Aonang Ayodhaya Beach Resort este localizat in Ao Nang Beach si este un hotel de 5 stele care ofera servicii de calitate inalta. Hotelul este potrivit pentru familiile cu copii.

Localizare: Hotelul este situat in zona Ao Nang Beach si se afla la 80 de metri de plaja Nopparat Thara. Obiective turistice care se afla in imprejurimea hotelului sunt: stationul de box Ao Nang Krabi, restaurantul Krua Thara. Cel mai apropiat aeroport de unitatea de cazare este Aeroportul International Krabi la 28 de km de acesta. Hotelul se afla 18 km de Muntele Dragon Crest si la 3.9 km se localizeaza Moscheea Aonang.

Facilitati hotel: Unitatea de cazare ofera urmatoarele facilitati: restaurant, centru de fitness, servicii de masaj, parcare privata gratuita, receptie deschisa non stop, piscina in aer liber.

Dotari camere: Hotelul ofera 150 de camere si dispun de urmatoarele servicii si facilitati: aer conditionat, baie privata.

Site: https://ayodhayapalaceaonangbeachresort.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie