Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: GLOW Ao Nang Krabi prezintA 160 de camere cu design contemporan. Bucurati-va de piscina racoritoare cu bar adiacent pentru mese usoare in aer liber si cocktail-uri racoritoare. Copiii vor avea un rasfatat in clubul nostru de divertisment pentru copii de langa piscina. Noaptea, barul ofera un loc racoros pentru a petrece timpul, a trage la piscina si a rade inainte de a iesi la cina sau de a reveni la o petrecere dup cina. Mic dejun bogat si proaspat pregatit, cu un bufet primitor si consistent, cu statie de gatit live pentru a va pregati pentru ziua distractiva de aventura care urmeaza!


Dotari camere: GLOW Ao Nang Krabi prezinta 160 de camere elegante, in tonuri de culoare linistitoare, accentuate de verdeata naturala a insulei si de cerul albastru de afara. Tipurile de camere includ standard King/Twin, King/Twin superioare, Deluxe King/Twin, Family Triple, Family Quad si Family Suite.


Caracteristicile camerei : uscator de par, mini frigider, set de cafea si ceai, seif in camera, wifi gratuit cu acces la internet de mare viteza, TV LCD de 40 inchi, aer conditionat individual cu control climatic, balcon/terasa, articole de baie.


https://aonang.glowhotels.com/


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie