Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hilton Garden Inn Bangtao Beach


Descriere

Localizare:
Hilton Garden Inn Phuket Bang Tao este amplasat la 2,5 km de plaja, iar Wat Prathong se afla la 8.1 km distanta. Cel mai apropiat aeroport este Phuket International si se afla la 19 km distanta de hotel. Atractiile turistice din zona sunt:
-Casa Chinpracha la 15 km
-Muzeul Thai Hua la 16 km
-Parcul Suan Luang la 16 km
Facilitati:
Hotelul dispune de doua piscine, gradina, un restaurant de tip bufet si a la carte ce serveste preparate culinare cu specific international, wifi, sala de fitness, servicii de curatatorie, schimb valutar, activitati sportive din zona (contra-cost): snorkeling, diving, ciclism, teren de golf;
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de aer conditionat, ceas cu alarma, termostat, birou, minibar, baie cu dus sau cada, uscator de par, wifi, fierbator, seif, fier de calcat, Smart TV
-King Guest Room 23mp: Capacitatea maxima de doua persoane
-King Deluxe Room 23mp: Capacitatea maxima de doua persoane
-King Premium Room 28mp: Capacitatea maxima de doua persoane
-Twin Guest Room 23mp: Capacitatea maxima de doua persoane
-Twin Deluxe Room 23mp: Capacitatea maxima de doua persoane
-Twin Premium Room 28mp: Capacitatea maxima de doua persoane
-King Accessible Room

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie