Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VULCANO 4*

   Playa De Las Americas


Descriere

SPRINGHOTEL VULCANO - Playa de las Americas Tenerife

Prezentare oficiala hotel: https://www.springhoteles.com/en/vulcano-hotel-tenerife

Renumit la nivelinternational pentru facilitatile sale si magnificele gradini, Hotel Vulcanoeste o oaza de liniste in inima Playa de las Americas. Fie ca te bucuri de unreconfortant ceai de dupa-amiaza la soare sau de o plimbare pe malul marii,Hotel Vulcano este locul perfect in care sa iti petreci o bine meritata vacantadaca alegi sa ajungi pe taramul in care este vesnic primavara.
Relaxare: Hotelul ofera o multitudine de posibilitati depetrecere a timpului daca alegi sa nu explorezi insula, si doar sa te bucuri defacilitatile acestuia. Acesta dispune de piscina in aer liber, gradina sipersonal de divertisment, precum si un snack bar si un bufet restaurant careserveste mancaruri vegetariene si barbecue.
Oaspetii pot de asemenea sa se bucure si de o partida de golf sau un joc de billiard ladoar 10 minute de mers pe jos.
Parculacvatic Siam Park este de asemenea un loc pe care turistii complexului Vulcanoil aleg si pe care iti recomand sa il vizitezi intr-una dintre zile, acesta aflandu-sela 5 minute de mers cu masina. Pentru iubitorii de natura, Rezervatia ParqueNacional del Teide reprezinta un must go si se afla la o ora de mers cumasina de resort.

Cea mai apropiata plaja: Playa de las Americas

Servicii de masa: mic dejun, demi pensiune, pensiune completa, allinclusive.

Localizare: SpringHotel Vulcano este situat in sudul insulei Tenerife, intr-o zona foarteagreabila din Playa de las Americas, la doar 300 m de plaja si de zonacomerciala si la 20 km distanta de Aeroportul Tenerife Sud.

Facilitati hotel: Pe langa doua piscine mari in aer liber, o terasa peacoperis si un bufet excelent, de la Vulcano aveti acces la hotelul saupartener - Bitacora - care de asemenea dispune de un restaurant si doua piscine.
Zona de Spa a hotelului este si ea impresionanta,Thalasso Spa Vulcano avand o echipa de profesionisti pasionati in mainilecarora te poti abandona cu usurinta, acestia fiind interesati de starea ta mentalala fel de mult ca si tine.
Motto-ul lor este ,,Your body, your mind, your moment , asa ca,in locul tau, nici nu as sta pe ganduri.
Receptia este deschisa 24/7, iar oaspetii beneficiaza de room service sicafe bar 24/24.
Wifi-ul este gratuit atat in receptie, cat si in camere,

Facilitati camere: Hotelul pune la dispozitie acces gratuit lainternet Wi-Fi peste tot, iar camerele acestuia au terasa, aer conditionat siTV prin satelit. Baile private au articole de toaleta gratuite si uscator depar. Hotelul dispune si camere pentru persoane cu dizabilitati, camere cuvedere atat la piscina, cat si la mare.

Tipuri de camera:
Pe langa camerele Standard si Superior, camere comfortabile si elegantecu vedere la piscina sau la mare, hotelul dispune si de 16 camere UP XLTerrace, camere ce dispun de o terasa extrem de ofertanta, cu suprafetecuprinse intre 15 si 30 de metri patrati in functie de camera.
Alte facilitati: aer conditionat, televizor 49 cu ecran plat, telefon, pat pentru copii, uscator de par, mini-bar, safe box, Wifi.

Iti recomandam calduros aceasta locatie pentru sejurul in Tenerife,indiferent de ce tip de turist esti, locatia avand o plaja larga de activitatipe care le poate facilita sau pentru care poate servi ca punct de plecare cugarantia ca ospitalitatea ce te intampina la intoarcere te va face sa simti caai luat decizia potrivita.


INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE:
- Ofertele de tip BLITZ OFFER nu au o perioada de valabilitate garantata si sunt valabile strict in limita locurilor alocate pentru acest tip de oferta; in momentul in care doriti sa efectuati rezervarea, va rugam sa reverificati valabilitatea ofertei!
- Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara.
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. In cazul in care numele de familie al copilului nu coincide cu numele de familie al ambilor parinti, acestia trebuie sa prezinte la serviciul frontiera certificatul de casatorie. Este obligatia turistilor sa verifice valabilitatea documentelor de calatorie si sa se asigure ca detin toate actele necesare calatoriei. Agentia nu raspunde in cazul in care documentele sunt incomplete sau nu sunt valabile.

OBSERVATII:
- Pentru infanti (0 a 1,99 ani) nu se achita taxe de aeroport. Pentru patut se achita un supliment, in functie de hotel (tarife la cerere).
- Wizzair prealoca automat locurile in aeronava, cat de apropiat posibil (in limita disponibilitatii). Locul alocat va fi comunicat in aeroport, de catre personalul de la check-in. Pe parcursul zborului, serviciile de catering sunt contra cost.
- Pasagerii sunt rugati sa aiba asupra lor biletul de avion atat in aeroportul Otopeni cat si in aeroportul Tenerife Sud. Atentie! Este obligatorie prezentarea biletului de avion. Rezervarea va fi recunoscuta la check-in dupa codul de pe biletul de avion.
- Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Spania. Aceste standarde sunt specifice pentru Spania si nu corespund sau nu pot fi echivalate cu standardele din alte tari. Facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
- Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data publicarii ofertei (oct 2016); in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant;
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera de hotel, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la plaja, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, hotelurile pot solicita turistilor sa achite un depozit (cash sau cu carte de credit) pentru eventualele cheltuieli efectuate pe durata sejurului.
- In prima zi de sejur, cazarea incepe dupa ora 14:00. In ultima zi de sejur, cazarea se incheie inainte de ora 11:00
- Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care aceasta masura este impusa de compania aeriana.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele modificari ale orarului de zbor.
- In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul.
- Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Procentele de early-booking pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii reducerii) si sunt dictate de hotelieri. Va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a preturilor.
- Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentia locala. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 7 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

CONDITII FINANCIARE OFERTA EARLY BOOKING:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul confirmarii rezervarii si pana cu 60 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 7 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

CONDITII DE ACORDARE A REDUCERII EARLY BOOKING (EB):
a Reducerea EB este inclusa in pachet, iar procentul precizat se aplica numai serviciilor de cazare;
a Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii;
a Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.