Circuit Albania in 7 zile

Perioada Pret
27.11.2021 - 04.12.2021 699 € REZERVA
04.12.2021 - 11.12.2021 699 € REZERVA

Ziua 1: Bucuresti – Tirana

Plecare cu zborul programat catre Tirana, capitala Albaniei. Sosire si transfer catre aeroport. Cazare

 

Ziua 2: Tirana – Krujë – Tirana

Mic dejun si tur de oras al capitalei Albaniei, la Moschea Et’hem Bey din secolul XVIII, ministerele cu influenta italiana si districtul burgez Blloku, unde elita comunista a trait mai mult de 40 de ani. Se continua la Kruja, un oras medieval, la poalele muntilor, cu o puternica influenta otomana. Se viziteaza bazarul, cetatea si Muzeul Scanderbeg, eroul national al secolului XV al Albaniei. Dupa-amiaza se face intoarcerea la Tirana.

 

Ziua 3: Tirana – Durrës – Manastirea Ardenica – Gjirokastër

Plecare catre Durrës, orasul-port al MArii Adriatice. Vizita aici include zidurile medieval antice si Amfiteatrul Roman.

Se continua cu Manastirea Ardenica, costruita in secolul XIII, pe locul ruinelor unui vechi templu pagan, dedicat Zeitei Artemis. Apoi se viziteaza cetatea Gjirokastra, patrimoniu UNESCO. Cazare.

 

Ziua 4: Gjirokastër - Blue Eye - Butrint – Saranda

Mic dejun la hotel, apoi vizita la centrul istoric al Gjirokastra, cu casele sale caracteristice in forma de turnuri, ce au pastrat frumoas aspectul orasului Otoman. Plecare catre Butrint si vizitarea faimosului Blue Eye Spring, un loc de o frumusete uluitoare.

Sosire in Butrint, patirmoniu UNESCO din anul 1922. Se viziteaza vechiul oras Greco-Roman, ce nu mai este locuit de la sfarsitul Evului Mediu.

Cazare in Saranda, un oras de coasta al insulei Corfu.

 

Ziua 5: Saranda - Vlora – Berat

Mic dejun la hotel si plecare catre Berat, trecand prin Vlora, de-a lungul drumului de coasta, cu o privesliste uluitoare. Scurte opriri prin cateva orase ale Rivierei Ioniene pentru plimbari pe vechile sale strazi cu gust Mediteranean. Sosire la Berat, cunoscut ca “orasul cu o mie de oglinzi”, declarant patrimoniu UNESCO. Cazare.

 

Ziua 6: Berat - Elbasan – Tirana

Mic dejun la hotel si vizitarea celei mai inalte cetati a Beratului, ce nu este locuit nici astazi si adaposteste cateva biserici crestin-ortodoxe si Muzeul Onufri, specific secolului XVI. Se viziteaza partea inferioara a orasului cu vechile sale cartiere Magalemi si Gorica de pe malul raului. Se continua cu Elbasan, un mic oras din centrul Albaniei, timp pentru cunoasterea cetatii sale de origine otomana.  Plecare catre Tirana. Cazare

 

Ziua 7: Tirana – Aeroport ( 36 km )

Mic dejun la hotel si transfer catre aeroport.

Obiective turistice

Servicii incluse
  • Autocar modern pe parcursul intregii calatorii
  • Ghid vorbitor de limba engleza pe toata perioada calatoriei
  • Cazare in cadrul unui hotel de 4* cu mic dejun inclus
  • Taxe de intrare la toate obliectivele mentionate in program
Servicii neincluse
  • Bilet avion Bucuresti-Tirana-Bucuresti
  • Alte cheltuieli nespecificate in program
Detalii preturi

Tarifele sunt valabile pentru cazare in camera dubla.

Supliment cazare in  camera single +160 euro 

Supliment demipensiune + 90 euro/persoana

Supliment sezon de varf ( iunie/iulie/ august ) + 35 euro/perspana

Alte detalii

GRUP MINIM 8 PERSOANE!!!

Pentru un grup de minimum 4 persoane se percepe un supliment de 45 €/persoana. Pentru un grup mai mic de 4 pax, pretul se recalculeaza. Recalcularea pretului se va face cel mai tarziu cu 16 zile inaintea plecarii.  De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat, pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Circuit Albania in 7 zile
Circuit Albania in 7 zile Circuit Albania in 7 zile Circuit Albania in 7 zile Circuit Albania in 7 zile Circuit Albania in 7 zile Circuit Albania in 7 zile Circuit Albania in 7 zile Circuit Albania in 7 zile Circuit Albania in 7 zile Circuit Albania in 7 zile
Detalii

Tip:Circuit

Transport:Autocar

Durata:7 zile