O saptamana de aventura in Africa

Perioada Pret
02.10.2021 - 30.10.2021 4999 € REZERVA

 

Ziua 1:

Cazare la Girrafe Manor

Aterizare pe aeroportul International Jomo Kenyatta din Nairobi unde veti fi intampinati de ghidul nostru. Veti avea transferul asigurat spre Giraffe Manor, locul unde va incepe una dintre cele mai memorabile vacante tip safari.

Experiente incele la conac unde veti fi intampinati de rezidenta noastra Rothchild’s Giraffe. Aceste giraffe sunt complet slabatice, calatoresc pe terenul sanctuarului care inconjoara acest conac classic si se bucura sa fie hranite de oaspeti. Hranirea girafei este o experienta diferita de oricare alta. Dupa pranz puteti vizita Centrul Giraffe situat in incinta conacului. De asemenea puteti face si o calatorie la Sheldrick Wildlife Trust pentru a va petrece ziua cu adorabilii elefanti. Muzeu Karen Blixen ofera o privire asupra vietii autorului infamei carti “Out of Africa”. Pe traseu veti avea ocazia sa achizitionati cadouri de la artizani locali.

 

*Girafele de la Giraffe Manor sunt salbatice si prin urmare, nu putem garanta interactiunea cu ele la un moment dat.

 

Ziua 2 si 3

O oaza de liniste la Sasaab

 Dupa micul dejun incantator cu girafele de la Giraffe Manor, veti fi transferati la aeroportul Wilson pentru un zbor de 1 ora si 20 minute catre Samburu. Ca si in cazul tuturor safariurilor din Nairobi, veti fi intampinati si transferati la Sasaab, unde veti servi pranzul.

Terenul deluros din tinutul Samburu din nordul Keniei estediferit de celelaltwe parti ale tarii. Aici veti intalni cele 5 specii special – zebra Grevy, girafa reticulate, strutul somalez, gerenuk-ul si gazela oryx beisa. In timpul sejurului la Sasaab, sa veti bucura de serviciile coturilor delux iar oaspetilor lis e ofera o privire asupra vietii Samburu afland despre traditiile si cultural or. De asemenea veti avea sansa de a explora salbaticia  sau sa va bucurati de o experienta relaxanta la spa.

 

Ziua 4 si 5

De la Sasaab veti porni catre urmatoarea destinatie Solio Lodge cu un zbor charter privat de 20 minute.

Situat in Nordul Keniei, Solio Lodge este bine cunoscut pentru un numar mare de rinoceri negri si albi care se gasesc in aceasta rezervatie. Aici rinocerii traiesc alaturi de  gnu, pisici mari, alte animale salbative si pasari exotice indigene. Oportunitatile de opbservare a faunei salbatice sunt nesfarsite iar rezervatia pare sa incapsuleze cele mai bune lumini natural pe care acest safari in Kenya vi le poate oferi. Exista de asemenea  o multime de activitati pe care le putei face cum ar fi: calorie, drumetii, pescuit de pastrav in Parcul National Aberdare si zbor cu elicopterul deasupra muntelui Keniei.

 

Ziua 6 si 7

Veti fi cazati la Sala’s Camp

De la Solio Lodge veti fi transferati la Nanyuki Airstrip pentru zborul catre Sala’s Camp la Cabana Masai Mara, unde experienta va incepe cu o cursa cu jeep-ul.

Aici veti explora rezervatioa nationala Masai Mara, cea mai faimoasa din regiunea safari din Africa iar ghidul nostrum v ava asigura o experienta autentica. Sala’s Camp este situate pe raul cu nisi psi vedere la regiunea safari din Tanzania cunoscuta sub numele Serengeti. Zilele incep dimineata cu un safari cu jeepul, reprezentant un interval optim de vizionare a animalelor salbatice. Puteti opta chair si pentru un picnic. La intoarcerea in locul de campare va puteti bucura de scurte plimbari, volei sau pur si simplu va puteti relaxa in hamac si sa va bucurati de un apus superb. Cea mai buna perioada de a vizita Masai Mara este din iulie pana in octombrie cand puteti asista la migratia gni, cu toate aceastea este si una dintre cele mai reci si uscate perioade. Absenta ploii inseamna ca vegetatia nu este la fel de densa si prin urmare, animalele sunt mai usor de observant.

 

Ziua 8

Inainte ca vacanta Dvs sa se inchieie, va puteti bucura de ultimul mic dejun la Sala’s Camp inainte de zborul Dvs catre Nairobo.

 

*In functie de ora zborului Dvs catre Bucuresti, poate fi necesar sa rezervari 1 noapte de cazare in Nairobi.

 

 

 

 

Obiective turistice

Giraffe Manor - Nairobi

Sasaab Luxury Tented Camp - Samburu

Solio Lodge

Sala's Camp - Masai Mara Lodge

 

Servicii incluse
  •  7 nopti cazare in locatiile mentionate in program
  • zboruri interne
  • sistem de masa, full board
  • excursii mentionate in program
  • ghid si asistenta pe toata durata sejurului
Servicii neincluse
  • bilete avion cursa Bucuresti - Nairobi - Bucuresti
  • alte cheltuieli nespecificate in program
Detalii preturi

Tarif de la 4999 euro per persoana 

 

 

Detalii plecari

Excursia se face la cerere, functie de disponibilitate.

 

Alte detalii

Tarifele pot diferentia, funcite de sezon!!

Pentru orice alte detalii, va rugam sa ne contactati pe office@travelart.ro sau la numarul de telefon 0727794405.

 

Obiective turistice

Giraffe Manor - Nairobi

Sasaab Luxury Tented Camp - Samburu

Solio Lodge

Sala's Camp - Masai Mara Lodge

 

O saptamana de aventura in Africa
O saptamana de aventura in AfricaO saptamana de aventura in AfricaO saptamana de aventura in AfricaO saptamana de aventura in AfricaO saptamana de aventura in AfricaO saptamana de aventura in AfricaO saptamana de aventura in AfricaO saptamana de aventura in AfricaO saptamana de aventura in AfricaO saptamana de aventura in AfricaO saptamana de aventura in Africa
Detalii

Tip:Circuit

Transport:Avion

Durata:7 zile