Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Ca oaspete al Hotelului COANDI, va veti bucura de liniste si relaxare, avand posibilitatea de a mentine contactul cu ritmul trepidant al lumii afacerilor.

Dotat cu o tehnologie moderna si cu personal calificat, Hotelul COANDI poate face fata celor mai exigente cerinte din partea clientilor punand la dispozitia acestora o gama diversa de servicii hoteliere.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, internet, telefon. Apartamentele sunt dotate cu TV cu ecran plat, jacuzzi, baie, wc de servici si sufragerie. Camerele extra au suprafata mai mare decat camerele standard si au in plus canapea si fotolii.
Număr total camere: 54
Single: 6
Duble: 42 - standard si extra.
Apartamente: 3 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Apartamente junior: 3 - tip suita, beneficiaza de un pat dublu plus 2 paturi de o persoana, constituind astfel spatiul confortabil de cazare pentru un grup de 4.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie - subterana pazita (contra cost), internet, receptie deschisa nonstop, facilitati pentru persoane cu handicap, camere de familie, camera de bagaje, aer conditionat, internet.
Servicii: curatatorie, spalatorie, serviciu de calcatorie, fax/copiator, transfer de la/la aeroport (contra cost).

Locatie:
Hotelul este situat pe malul raului Mures linga podul Traian, inspre Timisoara, la 5 minute distanta de centrul Aradului. Hotelul COANDI se afla la 3 km de Aeroportul din Arad si de Gara Centrala din Arad.

Politici:
Check-in: incepand cu ora 15:00
Check-out: pana la ora 11:00

Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu. Restaurantul are o capacitate de 140-180 de persoane, de asemenea mai exista o terasa de pe faleza pentru 120 de persoane, un bar de noapte cu o capacitate de 40 persoane si salonul de mic dejun pentru 40 persoane.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 1 - o sala cu 50 locuri si o suprafata de 80 de metri patrati, dotata cu: instalatie pentru proiectie, ecran de proiectie, instalatie de sunet, aer conditionat si acces la internet wireless.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.