Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL LOTUS THERM


Descriere

Meniu de oferte, pentru Hotel Lotus Therm 2022:

Sejur standard cu demipensiune - sejur minim 5 nopti, check-in in orice zi.
Sejur tratament cu demipensiune - sejur minim 7 nopti, check-in in orice zi.
Ozonoterapie - sejur minim 5 nopti, check-in in orice zi.
Gerovital H3 Elixurul vietii - sejur minim 5 nopti, check-in in orice zi.
Lotus SPA - sejur minim 5 nopti, check-in in orice zi.
Spa Weekend 2/3/4 nopti - check-in in orice zi (exceptie varf sezon 15.06-15.09 cand oferta nu este disponibila).

Descriere camere:
Camerele sunt spatioase, nu au balcon, mocheta pe jos, tv smart, birou de lucru. /
116 camere duble din care 37 twin, 79 matrimoniale, 47 apartamente standard.

Descriere facilitati:
Lotus Therm Spa & Luxury Resort include un aquapark inedit, unic în Romania. Felixarium contine 14 piscine interioare si exterioare cu recirculare si apa termala, jacuzzi, pesteri, cascade, 2 tobogane, zone de luat masa (Cascada Bar, Yammi Grill, Tiki Bar), teren de beach volley, centrul GOLD SPA cu 3 tipuri de sauna si camera de gheata. Insa, atractia principala ramane cupola retractabila de deasupra piscinelor interioare care lasa la vedere un impresionant spectacol celest,

Proceduri SPA incluse in pachet:

Oferta Lotus Spa
Procedura Spa/zi/persoana, la alegere: Baie Cleopatra cu lapte şi miere (hrăneşte în profunzime pielea şi o catifelează; ajută la regenerarea celulelor deteriorate şi îndepărtează stresul), 20 min.; Dus Vichy (miorelaxant şi de stimulare a circulaţiei), 20 min.; Ritual Facial (pentru Ea) – mască facială din namol cu ulei din seminţe de striguri şi ulei de avocado; bogat în nutrienţi, nămolul purifică şi echilibrează, absoarbe sebumul în exces, dându-i pielii catifelare şi delicateţe, 15 min.; Ritual Facial (pentru El) – mască facială din namol cu extract de geraniu, cu rol de curaţare şi hidratare, încurajează eliminarea celulelor moarte, rezultând o piele mai radiantă, 15 min.; Exfoliere exotica cu cocos si papaya – exfoliere parţială care are rolul de a îndeparta celulele moarte de la suprafaţa pielii, lasând-o hidratată şi catifelată, 20 min.; Electrostimulare anticeluluitică (parţială) – este ideală pentru întărirea şi definirea musculaturii, ajutând la arderea grasimilor şi pierderea în centimetric, 20 min.

Oferta Weekend Spa
Procedura Spa, la alegere: o baie Cleopatra cu lapte şi miere (hrăneşte în profunzime pielea şi o catifeleaza; ajută la regenerarea celulelor deteriorate şi îndepărtează stresul), 20 min. sau o procedură parţială de exfoliere exotică cu papaya şi cocos (tratament super energizant care hrăneşte pielea, drenând lichidele în exces; bogat în vitamina E, are o importantă acţiune anti-îmbătrânire şi de fermitate),

Indicatii auto:
Hotelul Lotus Therm este situat intre Hotel Padis si Hotel Termal.

Atractii turistice:
Pestera Ursilor, statiunea Stana de Vale, orasul Oradea, avenul de la Beftia, rezervatia naturala Nimphaea Lotus Thermalis de la Baile 1 Mai.

Politici:
La receptie se achita taxa speciala de promovare turistica - 1% din valoarea primei nopti de cazare.

Servicii masa:
Masa se serveste in sistem bufet suedez (mic dejun si cina) si pranzul a la carte.

Facilitati evenimente:
Salonul Opal - 150 locuri, salonul Onix - 150 locuri, salonul Topaz - 150 locuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.