Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL TISA


Descriere

Hotelul Tisa*** este situat în centrul orașului Băile Olănești, la baza Aleii Izvoarelor. Fiind totodată înconjurat de pădure, hotelul beneficiază de un decor proaspăt și energizant.
Hotelul corespunde normativelor pentru unitățile turistice de tratament balnear, odihnă și de recuperare a capacității de muncă, fiind certificat ISO.

Hotelul Tisa are piscină interioară, centru de fitness și cadă cu hidromasaj, cu acces gratuit pentru oaspeți. Se oferă Wi-Fi gratuit în zonele publice.

Descriere camere:
Hotelul dispune de 71 de camere din care 54 camere duble standard, 9 camere duble deluxe, 4 camere duble executive și 4 apartamente.
Camerele sunt distribuite in 2 corpuri de cladiri cu aceleasi dotari, diferenta fiind de amplasament.
In corpul A se gasesc facilitatile comune (receptie, restaurant, baza tratament, etc), existand posibilitatea ca in camere sa se auda zgomote de la restaurant.

Descriere facilitati:
Hotelul dispune de un Centru SPA care este dotat cu piscină interioară, sauna, hammam, jacuzzi, înot contra curentului, cadă multifuncționala cu duș subacval și hidromasaj.

Servicii masa:
Restaurantul hotelului are o capacitate de 180 locuri și se încadrează în categoria de 3*. Este iluminat ergonomic și prevăzut cu instalație de sonorizare, asigurând calitatea sunetului pentru orice tip de eveniment.

Restaurantul este completat de o terasă acoperită, de 20 locuri.

Bucătăria este dotată cu utilaje de prelucrare și săli de preparare moderne care asigură calitatea preparatelor.

Meniul este variat și satisface cele mai exigente gusturi.

Facilitati evenimente:
Hotelul dispune de o sală de conferințe, cu o capacitate de 120 locuri, complet echipată.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.