Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este localizat la 200 m de centrul statiunii Bansko si 150 m de statia de cablu. Turistilor le stau la dispozitie piscina interioara, centru SPA, camera pentru depozitat echipamentul de ski. Servicii incluse: Taxa de statiune si de reprezentanta Nu sunt incluse: Cina Craciun (Optional): 44 euro/ adult si 22 euro/ copil (4-13.99) Cina Revelion (Optional): 71 euro/ adult si 36 euro/ copil (4-13.99) *In cazul in care turistii opteaza pentru aceste servicii, ele se vor adauga ulterior in rezervare (vor fi solicitate prin nota in rezervare sau e-mail catre responsabilul de destinatie, iar costul acestora se va adauga la pretul final al rezervarii).
Localizare

Hotelul Kaphouse se afla pe strada principala din Bansko, la numai 150 de metri de cea mai apropiata telecabina si 200 m fata de centrul statiunii.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: depozit pentru echipament de schi, piscina interioara, centru Spa, restaurant, wifi gratuit, sala de fitness, parcare gratuita.

Facilitati camere

Camerele dispun de baie proprie, TV, balcon, minibar, telefon, acces wifi gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.