Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Orbilux*** - Bansko - Bulgaria

Prezentare oficiala hotel: https://orbilux.bg/

Orbilux ***, este situat in cea mai populara zona din Bansko, are WI-FI gratuit si parcare privata gratuita.

Cea mai apropiata partie / instalatie: distanta pana la telegondola este de 600 m.

Transfer la partii: nu are transfer asigurat spre partii.

Relaxare: Hotelul dispune de centru SPA, oferind urmatoarele servicii: piscina interioara incalzita , sauna uscata, sauna umeda, masaj, tratamente cosmetice, i si sala de fitness.

Servicii de masa: mic dejun, demipensiune.

Servicii pentru copii: loc de joaca amenajat in interior cu sala de jocuri, la cerere se poate asigura ingrijirea copiilor sub 2 ani.

Localizare: Hotelul este situat in partea turistica a statiunii Bansko,la poalele muntelui Pirin si la 600 m de statia tele-gondola.

Facilitati hotel: Orbilux este un hotel de 3*construit si amenajat intr-un stil contemporan astfel incat sa asigure toate conditiile pentru un sejur relaxant.
Hotelul dispune de apartamente cu un dormitory, apartamente cu doau dormitoare si studiouri. Restaurantul principal serveste preparate din bucataria bulgara si internationala.
Receptia este deschisa 24/7, iar oaspetii beneficiaza de room service 24/24. Parcarea in aer liber este pazita si este gratuita, in limita locurilor disponibile.
Hotelul este deschis pe tot timpul anului si dispune de camera de depozitare a echipamentului de ski (gratuit), camera de bagaje, seif (contra cost), terminal POS (accepta plati cu Cardul), lobby bar la receptie, gradina de vara.
Wifi-ul este gratuit atat in receptie, cat si in camere, iar animalele de companie sunt premise pana in 5 kg, (cu cost suplimentar).
Facilitati camere: Camerele hotelului au mobilier modern si sunt foarte spatioase au vedere spre munte sau spre partiile de schi. Sunt dotate cu TV (ecran plat) cu canale prin satelit si internet gratuit. Toate baile sunt echipate cada sau dus, uscator de par si articole de toaleta.
Hotelul are urmatoarele tipuri de camere:
- Studio dotate cu 2 paturi de o persoana sau pat dublu, dulap, masa de toaleta, scaune, TV cu peste 100 canale si Wi-Fi, max. 2+1 pers.
- Apartment cu 1 dormitor (dormitor cu pat dublu si living cu canapea extensibila si zona de bucatarie , usa intre camere, baie cu cada sau dus, uscator de par si cosmetic, max. 4 pers.)
- Apartment cu 2 dormitoare (doua dormitoare cu pat dublu in fiecare si living cu canapea extensibila si zona de bucatarie , baie cu cada sau dus, uscator de par si cosmetice, max. 6 pers.

Datorita amplasarii hotelului si a serviciilor de calitate pe care le ofera, Orbilux 3* este locul ideal pentru a petrece o vacanta activa, dar si relaxata, deopotriva.

**********

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.