Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Razlog este un hotel de 3 stele situat in statiunea Razlog, aflandu-se la o distanta de 6 km de Pirin Golf klub si de satul Bania, 7 km de populara statiune de schi Bansko, 18 km de satul Dobarsko si la 157 km de aeroportul din Sofia. Razlog este un resort de oras confortabil cu o locație excelentă, potrivit atât pentru afaceri cat si pentru agrement. Servicii incluse: Taxa de statiune si de reprezentanta Cina Revelion
Localizare

Resortul Razlog este situat in statiunea Razlog, aflandu-se la o distanta de 6 km de Pirin Golf klub si de satul Bania, 7 km de populara statiune de schi Bansko, 18 km de satul Dobarsko si la 157 km de aeroportul din Sofia.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de un numar de 40 de camere si 17 apartamente, oferind turistilor urmatoarele facilitati: restaurant, bar, centru de relaxare spatios, sala de conferințe si 2 sali de reuniuni complet echipate, room service, transfer spre statiunea Bansko (sezonul de iarna), inchiriere biciclete si vestiar cu echipament special pentru schi.

Facilitati camere

Hotelul ofera la dispozitia clientilor in fiecare camera urmatoarele dotari: aer conditionat, baie cu cabină de duș, uscător de păr, TV, telefon, seif, frigider si mini-bar.

Drinks & Food

Turistii pot experimenta produsele de patiserie din delicioasa bucatarie balcanica dar si gratar traditional, baclava, salate proaspete si preparate din peste. Restaurantul cu o capacitate de 80 locuri este favorit pentru ocazii festive si petreceri pentru copii. In cadrul barului situat in zona lobby, turistii pot savura sortimente variate de bauturi, cafea si gustari simple.

Servicii SPA & Wellness

Turistii se pot relaxa si mentine in forma la centrul de relaxare din cadrul hotelului cu dotat cu un stadion, o sala de sport, jacuzzi, sauna, baie de aburi, sala de fitness si servicii masaj.

Site web

http://www.hotelrazlog.com/indexen.php

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.