Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REGNUM APART HOTEL 5*


Descriere

Regnum Bansko Apart Hotel Spa 5* - Bansko - Bulgaria

Prezentare oficiala hotel: https://regnum.bg/

Hotelul Regnum Apart Hotel Spa 5* este recomandat de catre turisti, fiind o alegere foarte buna pentru familile cu copii care doresc un sejur sau o evadare pentru un week-end relaxant.

Cea mai apropiata partie / instalatie: distanta pana la cea mai apropiata telegondola este de 600m.

Transfer la partii: hotelul ofera ski-bus gratuit pentru oaspetii sai.

Relaxare: Regnum Apart Hotel Spa 5* detine singurul Aqua Park din Bansko, Regnum Banya Thermal, o piscina semi oplimpica cu apa minerala. Exista o piscina interioara unde temperatura apei este de 29-30 grade Celsius, alaturat , exista 2 jacuzii cu capacitatea de 8 persoane, sauna cu aburi, hammam si vitamin bar. Masajele care sunt punctul forta al acestui hotel, sunt extra - contra cost

Servicii de masa: mic dejun tip bufet si cina.

Servicii pentru copii: loc de joaca, childrens club, aqua park vara.

Localizare: Regnum Apart Hotel Spa 5* este localizat la poalele Muntelui Pirin, intr-o locatie perfecta plina de zone de verdeata. Se afla la 600 m de telegondola si la mai putin de 1.5 km de centrul orasului Bansko. Hotelul dispune si de un serviciul gratuit de shuttle pana la statia de ski.

Facilitati hotel: Regnum Apart Hotel detine un loc unic cu piscine cu apa minerala terminala.Exista o piscina interioara unde temperatura apei este de 29-30 grade Celsius, alaturat , exista 2 jacuzii cu capacitatea de 8 persoane, sauna cu aburi, hammam si vitamin bar. Masajele care sunt punctul forta al acestui hotel, sunt extra - contra cost. Locul de joaca pentru copii in timpul sezonului cald este situat in gradina interioara a acestui hotel, oferind copiilor diferite activitati educative. In timpul sezonului estival de iarna, copii au un corner special amenajat in incinta hotelului. Primavara si toamna, in apropierea hotelului Regnum Bansko exista diverse oportunitati de agrement in aer liber (drumetii, ciclism, plimbari in natura si alpinism).
Restaurantul Regnum are o capacitate de 180 de locuri si serveste preparate din bucataria bulgara, turca si internationala.
Restaurantul ofera un mic dejun tip bufet, bogat si variat. In restaurant se setrveste mic dejun continental, american si englezesc. Exista un loc special pentru micul dejun traditional bulgar, unde se prepara banitsa de casa, mekitsi, paine prajita franceza si multe alte delicatese. Oaspetii hotelului pot alege pentru pranz si cina preparate pregatite in mod oriental sau specialitati internationale.
Restaurantul Regnum ofera, de asemenea, o cina tip bufet. In timpul mesei tip bufet, nu sunt incluse bauturi, cu exceptia apei minerale.

Facilitati camere: Toate spatiile de cazare sunt atent amenajate cu pardosea de lemn/parchet in stil modern, spatioase si cu multa lumina naturala.Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu si satelit. Baia este la fel de spatioasa, cu articole de toaleta gratuite. De asemenea unele suite au 2 bai separate sau o baie foarte spatioasa.

Tipuri de camere:
Junior Suite: capacitatea maxima de cazare este de 2 adulti. Junior Suite este o camera spatioasa cu pat dublu sau paturi twin, birou, baie cu cabina de dus sau cada, seif personal, mini-bar, TV cu ecran plat, ceainic.

Executive Suite: capacitate de cazare 2 adulti cu posibilitate de cazare pentru 1 copil sau 1 adult pe o canapea extensibila. Camera Executive Suite are doua camere: camera de zi spatioasa cu chicineta si dormitor separat cu pat king-size sau paturi twin, baie cu cabina de dus sau cada sau ambele, seif, mini-bar, TV cu ecran plat, ceainic. In majoritatea suitelor exista balcoane.

Executive Suite cu vedere la munte: capacitate de cazare 2 adulti cu posibilitate de cazare pentru 1 copil sau 1 adult pe o canapea extensibila. Suita are doua camere: camera de zi spatioasa cu chicineta si dormitor separat cu pat king-size sau paturi twin, baie cu cabina de dus sau cada sau ambele, seif, mini-bar, TV cu ecran plat, ceainic. In majoritatea suitelor exista balcoane.

Executive Deluxe Suite: capacitate de cazare 2 adulti cu posibilitate de cazare pentru 1 copil sau 1 adult pe o canapea extensibila. Suita are doua camere: camera de zi spatioasa cu chicineta si dormitor separat cu pat king-size sau paturi twin, baie cu cabina de dus sau cada sau ambele, seif, mini-bar, TV cu ecran plat, ceainic. In majoritatea suitelor exista balcoane.

Executive Deluxe Suite cu vedere la munte: capacitate de cazare 2 adulti cu posibilitate de cazare a 2 copii sau 1 adult pe canapea extensibila. Exista doua camere: camera de zi spatioasa cu chicineta si dormitor separat cu pat king-size sau paturi twin, baie cu cabina de dus sau cada sau ambele, seif, mini-bar, TV cu ecran plat, ceainic. In majoritatea suitelor exista balcoane.

Grand Suite: capacitate de cazare 4 adulti cu posibilitatea de cazare a 2 copii sau 1 adult pe canapea extensibila extensibila. Suita cuprinde trei camere: living spatios cu chicineta, doua dormitoare separate, cu pat king-size sau paturi twin, una sau doua bai cu cada sau cabina de dus sau ambele, seif, mini-bar, TV cu ecran plat, fierbator. In majoritatea suitelor exista balcoane.

Grand Suite cu vedere la munte: capacitate de cazare 4 adulti cu posibilitatea de cazare a 2 copii sau 1 adult pe o canapea extensibila extensibila. Exista trei camere: living spatios cu chicineta, doua dormitoare separate cu pat king-size sau paturi twin, o baie cu cada sau cabina de dus sau ambele, seif, mini-bar, TV cu ecran plat, fierbator. In majoritatea suitelor exista balcoane.

Grand Superior Suite: capacitate de cazare 4 adulti cu posibilitatea de cazare a 2 copii sau 1 adult pe o canapea extensibila extensibila. Camera cuprinde doua suite Executive conectate - Suita Grand Superior are doua camere de zi spatioase cu chicineta, doua dormitoare separate cu pat king-size sau paturi twin, doua bai cu cada sau cabina de dus sau ambele, seif, minibar, TV cu ecran plat, ceainic. In majoritatea suitelor exista balcoane.

Grand Superior Suite cu vedere la munte: capacitate de cazare 4 adulti cu posibilitatea de cazare a 2 copii sau 1 adult pe o canapea extensibila extensibila. Camera cuprinde doua suite Executive conectate - Suita Grand Superior are doua camere de zi spatioase cu chicineta, doua dormitoare separate cu pat king-size sau paturi twin, doua bai cu cada sau cabina de dus sau ambele, seif, mini bar, TV cu ecran plat, ceainic. In majoritatea suitelor exista balcoane.

**********

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.