Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNRISE PARK 3*


Descriere

Sunrise Park 4*- Bansko- Bulgaria

Prezentare oficiala hotel: https://hotelsunrisebansko.com/

Hotelul de 4 stele este la doar 5 minute distanta de centrul istoric al orasului Bansko si la 400 metri de statia de teleschi- zona preferata pentru oaspetii din Bansko.

Cea mai apropiata partie/ instalatie: Sunrise Park se afla la doar cateva minute de mers pe jos de prima statie de teleschi din Bansko. Bansko lift-650metri si Gondola Lift-650metri.

Transfer la partii: Hotelul ofera gratuit un serviciu de transfer cu autobuzul la telegondola.

Relaxare: Centrul SPA este echipat cu o piscina interioara, o baie de abur, sauna, un jacuzzi, un solar, o camera de relaxare, fitness si un centru pentru masaj si terapii. O masa de billiard si fotbal de masa sunt puse la dispozitia oaspetilor hotelului.

Servicii de masa: mic dejun , demipensiune

Servicii pentru copii: Camera pentru copii

Localizare: Hotelul este situat in frumoasa staiune Bansko, intr-o zona retrasa si linistita, la aproximativ 1 kilometru de centrul statiunii, aproape de centrele comerciale ale orasului, de patinoare, restaurante si cluburi.

Facilitati hotel: Hotelul ofera cazare cu interior din materiale naturale si ofera acces gratuit la internet WI-FI in zonele publice, parcare subterana, deposit pentru echipament de schi, un restaurant, un bar deschis non-stop in hol si un centru spa bine echipat cu piscina interioara, sauna si baie de aburi,un restaurant, o sala cu o capacitate de 100 de locuri echipata pentru desfasurarea de intalniri de afaceri, conferinte si seminarii, spalatorie, servicii medicale, o camera pentru bagaje.La centrul spa oaspetii se pot bucura de tratamente corporale exclusiviste si tratamente cosmetice. Oaspetii hotelulului pot parca gratuit in limita disponibilitatilor in fata hotelulului sau in parcarea subterana contra cost.

Facilitati camere: Camerele hotelului spatioase, luminoase, cu mobilier modern sunt dotate cu TV cu televeziune prin cablu, mini-bar ( gratuit doar in ziua sosirii, apa, ceai, cafea), ceainic pentru apa calda, baie cu cabina de dus. In camerele care au bucatarie dotata cu plita si frigider este permisa doar servirea mesei, gatitul nu este permis.

Hotelul are urmatoarele tipuri de camera:
Maisonette cu 2 dormitoare : o camera de zi si 2 dormitoare cu paturi twin si o canapea extensibila, de 90mp cu vedere la munte pentru 5+ 2 persoane, cu zona de bucatarie, cu televiziune prin cablu, mini bar ( gratuit doar in ziua sosirii, apa, ceai, cafea) , ceainic pentru apa calda, , WI-FI, baie cu cabina de dus, uscator de par.

Apartament cu 2 dormitoare: : o camera de zi si 2 dormitoare cu vedere la munte, cu paturi twin si o canapea extensibila, cu usa intre dormitoare, de 65mp cu vedere la munte pentru 4+ 2 persoane , mini bar ( gratuit doar in ziua sosirii, apa, ceai, cafea) , ceainic pentru apa calda, bucatarie neamenajata-gatitul nu este permis, WI-FI, baie cu cabina de dus, uscator de par.
Apartament cu 1 dormitor: Camera de zi si 1 dormitor cu paturi twin cu usa intre camere, 50mp, pentru maxim 2+ 2 persoane, bucatarie, tv cu televiziune prin cablu, mini bar, ceainic pentru apa calda , WI-FI gratuit, pat suplimentar ( canapea extensibila).

Studio: camera de 25mp pentru 2+1 persoane cu doua paturi separate, bucatarie neamenajata-gatitul nu este permis, televiziune prin cablu, mini-bar (gratuit doar in ziua sosirii/ apa minerala, cafea si ceai, ceainic pentru apa calda, WI-FI gratuit, baie cu dus.

La umbra varfurilor monumentale din Parcul National Pirin, Bansko este cea mai buna statiune de schi din Bulgaria.

**********

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.