Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Ioana

Descriere


Pensiunea Ioana va invita sa va petreceti vacantele intr-un cadru natural deosebit, la 1,5 km de castelul Bran in drum spre partia de schi. vechi leagan de civilizatie si istorie, la poalele bucegilor, la 2 km de limita Parcului National Bucegi, in localitatea Bran Poarta (2 km de partia de ski Zanoaga), cu mancare buna si pe saturate, cu produse traditionale si sanatoase (lapte de la vacuta, branzeturi din zona, mezeluri de casa, dulceata de casa etc).
Statiunea turistica Bran se afla la 25 km de Brasov, pe DN 73 Brasov Campulung, la iesirea din culoarul Rucar-Bran, 110 km de Pitesti.
Pensiunea dispune de 4500 mp de teren, 2 foisoare, cort cu mese si banci , loc de joaca pentru copii, trambulina, casuta in copac, restaurant de 435 mp, terasa, gradina, gratar, parcare.
Pe perioada verii, terasa este atractia pensiunii.
Cu o capacitate de 50-60 de persoane, cu iluminare nocturna si inconjurati de jardiniere pline de flori (trandafiri, dalii, craite, regina noptii si altele) turistii vor beneficia de tot confortul pentru a se simti ca acasa.
Pensiunea dispune de 100 locuri in 33 camere duble , triple, si de 4 locuri, in 2 locatii alaturate, cu grup sanitar propriu, tv color, balcon individual, internet wi-fi, incalzire centrala, 2 sali de mese pentru 45-50 de persoane si cealalta de 100 persoane, (se poate folosi si ca sala de curs) si bar. Sala de conferinte pentru aprox 100 persoane (dotata cu plasma, calculator, home cinema, internet).
Camerele sunt situate in 2 cladiri alaturate:
- corp A - 7 camere duble si triple cu bai proprii, TV si balcoane
- corp B - 26 camere de 2,3, si 4 locuri cu bai proprii, TV si balcoane, internet Wi-fi


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.