Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEST WESTERN BUCOVINA CLUB DE MUNTE


Descriere

Situat in centrul orasului Gura Humorului, Best Western Bucovina Club de Munte ofera 2 restaurante, o zona de spa, acces gratuit la internet WiFi si o terasa. Zona de schi Soimul, parcul Arinis si centrul de agrement Parc Aventura se afla la aproximativ 10 minute de mers pe jos.
Toate camerele hotelului Best Western Bucovina Club de Munte au TV LCD cu canale prin cablu, minibar si baie privata cu articole de toaleta gratuite.
Centrul spa Vitality ofera o sauna, un hamam si o cada cu hidromasaj. La cerere sunt disponibile diverse tipuri de masaje si proceduri de relaxare. Hotelul asigura un club pentru copii cu loc de joaca interior, hochei de masa, fotbal de masa si Xbox.
Cele 2 restaurante ale hotelului servesc preparate din bucataria traditionala romaneasca, specialitati internationale, precum si o selectie de mancaruri vegetariene. Barul din hol ofera o gama larga de bauturi, inclusiv cocktailuri si cafea.
Hotelul asigura parcare privata gratuita, cu supraveghere video nonstop.


Taxa hoteliera de 1% nu este inclusa in tarifele comunicate si se aplica pentru fiecare noapte de cazare.
Nu exista camere triple in hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.