Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Datorita amplasariiireprosabile din inima Bucovinei, Hotelul Sofia va ofera prilejul de a vabucura de magia naturii care inconjoara locatia, in orice anotimp care aduce cusine, fiecare, propria frumusete. Inconjurat de o padure pitoreasca, aproape derenumitele manastiri din Bucovina,Hotelul Sofia situat in Sucevita, va ofera o ambiana linitita i o edereconfortabila, pentru momente binemeritate.
Hotel Sofia gazduieste o salade conferinte si un restaurant select, cu un spatiu generos si o ambiantaeleganta si intima.
Bucatele alese, preferateatat de oamenii zonei cat si de turisti, sunt insotite de o servire destandarde inalte, aici fiind locul ideal pentru un mic dejun usor, un pranzcopios sau o cina eleganta.
Weekend-uri, vacante siconcedii, conferinte si evenimente importante, bauturi si preparate alese,excursii si drumetii, toate intr-un singur loc.
Va veti simti specialiincepand de la modul in care sunteti intampinati si tratati de personalulhotelului, de la cafeaua aromata, mancarurile din bucataria specificbucovineana si traditionala romaneasca, cat si din cea internationala, pana la odihna si relaxarea binemeritata inacest loc feeric.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.