Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Panoramic Colibita este primul proiect de anvergura in turism dezvoltat de compania Amicii Building din Tiha Bargaului. Apropiati sufleteste de Colibita si mizand pe potentialul turistic enorm al statiunii turistice, Amicii Building a investit intr-un proiect ambitios, unic ca arhitectura si facilitati oferite turistilor.

Proiectul Panoramic Colibita a fost gandit impreuna de echipa de proiectare proprie, iar constructia, pana in cele mai mici detalii, a fost executata de echipele profesioniste de constructii Amicii Building si partenerii nostri de incredere.

Panoramic Colibita ofera turistilor conditii de cazare exceptionale in cele 15 apartamente si 3 camere, asigurand o capacitate totala de cazare de 70 de locuri. Fiecare camera are designul sau propriu, iar trei dintre apartamente au pe terasa jacuzzi.

Este o destinatie perfecta pentru familiile cu copii, dar la fel de bine se potriveste si turismului de business. Resortul are o sala de conferinte si un cinematograf cu o capacitate de 43 de locuri, care se poate transforma in sala de curs.

Piscina tip Infinity Pool de la etajul superior este una dintre atractiile resortului, fiind astfel conceputa incat sa poata fi utilizata tot timpul anului. Sauna uscata, sauna umeda, salonul de masaj, sala de jocuri, fire pit, aparate fitness pentru adulti si spatiile de joaca amplasate in aer liber si cateva zone discrete de recreere vor face din fiecare sejur unul memorabil.

Restaurantul are o capacitate de 70 de locuri si o terasa la fel de generoasa, unde turistii pot lua masa avand in fata o panorama superba asupra lacului Colibita, indiferent de anotimp.

Restaurantul si accesul la toate facilitatile oferite in cadrul resortului se adreseaza exclusiv turistilor cazati.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.