Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APARTAMENTE ARMAND


Descriere

Apartamente Armand va propune conceptul de inchiriere apartamente in regim hotelier, familiar si multor romani care au facut concedii in strainatate.
Constructia este situata la intersectia strazilor Armand Calinescu si A.I.Cuza, o zona linistita,putin circulata si foarte aproape de mare si de faleza din zona Debarcader (port Belona) -Acapulco. Complexul de apartamente dispune de parcare si lift.
Toate apartamentele de la parter propuse pentru inchiriere au 2 camere standard, ele sunt compuse din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila confortabila, zona de servit masa si baie cu cabina dus. Fiecare dintre ele are o curte proprie, amenajata cu mobilier de terasa.
Garonierele sunt compuse din kitchineta utilata, pat matrimonial si pat suplimentar , baie proprie si balcon cu mobilier adecvat.
Apartamentele extra large sunt situate la etajele superioare, sunt compuse din 2 camere foarte mari, bucatarie, baie proprie si balcoane cu terase amenajate cu mobiler specific. Dotarile standard sunte - kitchineta utilata si frigider, Tv led, wi fi , aer conditionat, uscator de par, masina de spalat
Deasemenea apart cu 3 camere sunt situate la etaj superior, compuse di doua dormitoare si separat living cu bucatarie. au bucatarie dotata si frigider, Tv led, wi fi , aer conditionat, uscator de par, masina de spalat

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.