Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aqua Park

Descriere

Hotel Aqua Park 3 stele Eforie Nord (fostul hotel Meteor) este situat in partea de sud a statiunii, pe varianta care tranziteaza Eforie Nord, langa hotelurile Traian, Tropical si Ovicris. Distanta pana la plaja poate fi parcursa pe jos in 10-15 minute. Lacul Techirghiol se afla la 100 de metri de hotel.
Hotel Aqua Park Eforie Nord, a fost renovat complet in anii 2020-2021. In prezent, ofera conditii de cazare moderne, cu interioare amenajate in culori calde si odihnitoare.
Printre facilitatile oferite de Hotel Aqua Park se numara acces gratuit pentru o zi la parcul acvatic Aqua Park din Eforie Nord, oferita fiecarei persoane cazate in hotel. Aici turistii se pot bucura de piscinele spatioase, tobogane si activitatile zilnice organizate (spectacole, concursuri etc).
Pentru servirea meselor, turistii au la dispozitie, pentru mic-dejun, salonul special amenajat in cadrul hotelului, iar pentru pranz si cina se pot folosi de serviciile oferite de restaurantele din imprejurimi sau de terasele din cadrul parcului acvatic.
Hotel Aqua Park are parter si 4 etaje si este deservit de lift.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.