Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizat pe malul marii, in statiunea Eforie Sud la doar 50 m de plaja, Hotelul Edmond ofera diverse tipuri de camere si apartamente, dotate cu mobilier modern, aer conditionat, baie proprie cu cadita si dus, terasa, televiziune prin cablu, frigider-minibar, cu geamurile izolate termic si fonic.
Wi-fi Gratuit. Hotelul Edmond dispune de o sala de conferinte de 60 de persoane, bar si parcare proprie, supravegheata.

Restaurantul si terasa de la parterul hotelului ofera preparate din bucataria romaneasca si internationala putand de asemnea sa optati pentru bunatati din Marea Neagra. La alegerea cazarii va recomandam pachetul de pensiune completa la 90 de lei/zi de persoana sau separat: mic dejun 25 lei/zi de persoana, pranz 35 de lei/zi de persoana, cina 30 de lei/zi de persoana.

Piscina complexului este dotata cu instalatie de filtrare si incalzire a apei.

Turistii pot beneficia de peste 20 de tipuri de tratamente in Baza de Tratament Cosmos, pe care hotelurile Edmond si Cosmus o impart. Astfel, aici se pot face proceduri special concepute pentru afectiuni reumatice si de recuperare,
infrumusetare si relaxare sau sportivi.
Astfel, sunt disponibile urmatoarele proceduri: impachetari, masaj sau bai cu namol, reflexoterapie, electroterapie, terapie cu ultrasunet, magnetoterapie, laser terapie, unde scurte, criolipoliza, pressoterapie, cryo thermo, dus subacval, sauna cu ozon,
kinetoterapie, masaj, bai galvanice, parafina, test de osteoporoza, terapii oxigen cu ioni negativi, vacuum intermitent, shockwave, tecar etc.

Proceduri decontate CNAS - Electroterapie, laser terapie, microunde, ultrasunete, masaj partial, kinetoterapie, parafina, bai galvanice maini/ picioare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.