Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WHITE LAGOON

Descriere

Paste si 1 Mai 2021
Tarifele includ:
O meniuri specifice de Paste, muzica live in restaurante in timpul pranzului si cinei de Paste si diverse programe de animatie, jocuri si concursuri pentru adulti si copii;
O formatie romaneasca pe 01.05 si 02.05.2021.

Sejurul incepe de la ora 11:00 cu pranzul si se incheie cu micul dejun - check-out pana la ora 12:00.

Descriere hotel
Complexul White Lagoon cuprinde 2 cladiri separate, aflate pe un deal in orasul Kavarna, la numai 5 minute de mers pe jos de plaja privata. Este situat intr-un golf linistit la 100m fata de plaja si la 15 km nord de Albena inspre Balchik. In zona se gasesc renumitele terenuri de golf din cadrul complexelor Black Sea Rama, Lighthouse, Thracian Cliffs. Pozitia geografica a complexului este deosebita - in departare se pot admira Cap Kaliakra si orasul Balchik. Hotelul a fost renovat in perioada 2002/2003.
Camere hotel
Facilitati camere: aer conditionat, balcon, TV prin satelit si baie proprie cu dus.
Facilitati hotel
Este un complex format din 2 cladiri in zona de parc si o cladire in zona de plaja.

Cladirile din zona de parc clasificate la 3 stele: doua cladiri localizate la aproximativ 700m fata de plaja. Fiecare cladire detine 39 de unitati de cazare (18 mp / camera), complet mobilate, fiecare camera avand 3 paturi, aer conditionat, TV, garderoba, casetiere, baie si balcon.

Cladirea din zona de plaja clasificata la 4 stele: studiouri (34 mp), 20 apartamente cu 1 dormitor (48 mp), 21 maisonette/apartamente cu doua dormitoare (97 mp).

Caldire noua de 5 stele unde sunt amplasate camerele deluxe.

Dispune de 2 piscine exterioare (apa minerala, adancime intre 1,2m si 1,6m, dimensiune 25 x 12m), doua terenuri multifunctionale cu iarba artificiala si zgura pentru mini fotbal, basket si volei (dimensiune 36 x 18 m), zona de volei pe plaja, sala de dans (cu podea cu parchet si oglinzi de dimensiune 9 x 8,10 m, inaltime 2,8 m, suprafata 72,9 m patrati), sala de dans ( podea cu parchet, oglinzi, suprafata 193,56 m patrati, inaltime 3,25 m), sala de animatie (podea cu parchet si oglinzi, in caldirea cu vedere la mare, 120 m), conexiune la internet (contra cost), magazin, salvamar la piscina si pe plaja (08:00 - 18:00), 24h asistenta medicala. Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva/garanta din agentie).

Gratuit: piscina exterioara pt adulti, piscina exterioara pentru copii, 1 umbrela si 2 sezlonguri / camera la piscina, umbrele gratuite pe plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.