Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ZENITH CONFERENCE SPA HOTEL

Descriere

O echipa tanara si dinamica, cu o atitudine pozitiva dedicata nevoilor dumneavoastra va sta la dispozitie 24 /24 ore.Va asteapta oricand sa fiti unul dintre oaspetii hotelului si vor face tot posibilul sa va indeplineasca toate asteptarile.
Indiferent de anotimp, la Zenith Conference & SPA Hotel, soarele incalzeste mereu.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat -centralizat, TV -LED (semnal prin cablu), minibar -(produsele din minibar sunt contra cost), seif, baie cu dus -cabina de dus , balcon, internet wireless, draperii blackout 80%, uscator de par, papuci de interior, halat de baie, telefon, plasa insecte, acces cu card magnetic. Pe balcon exista 2 scaune de terasa sau 2 scaune tip taburet, daca balconul este mai mic.

Camerele duble superior, corp Junona, cu/ fara vedere la mare dispun de: un pat matrimonial sau doua paturi twin.
Dimensiuni pat : 1.60x2.00 m - pat matrimonial; 0.90x2.00m - pat twin. Suprafata totala a modulului de cazare este de 21 mp, din care spatiu functional de 12 mp, vestibul de 3 mp, baie de 3 mp, balcon de 3 mp. In aceste camere se pot caza maximum 2 adulti cu un copil cu varsta de pana la 3 ani (inclusiv).

Camerele duble superior, corp Junona, cu/ fara vedere la mare, cu o canapea neextensibila pentru un copil, dispun de: un pat matrimonial, canapea neextensibila pentru un copil de pana in 7 ani(inclusiv).
Dimensiuni pat: 1.60x2.00 – pat matrimonial. Dimensiuni canapea neextensibila: 0.70x1.50 m. Suprafata totala a modulului de cazare este de 21 mp, din care spatiul functional este 12 mp, vestibul 3 mp, baie de 3 mp, balcon de 3 mp. In aceste camere se pot caza maximum 2 adulti cu un copil cu varsta de pana la 7 ani (inclusiv).

Apartamentele cu vedere la mare, corp Junona, exclusiv la etaj 4, dispun de dormitor cu un pat matrimonial, living cu canapea extensibila, baie cu cada, baie de serviciu. Pe fiecare din cele doua balcoane exista cate 2 scaune. Cele doua camere sunt separate printr-o usa. Dimensiuni pat: 1.60x2.00 m – pat matrimonial din dormitor; 1.60x2.00 m – canapea extensibila din living (deschisa). Suprafata totala a modulului de cazare este de 42 mp, din care dormitorul 12 mp, baia cu cada cca 6 mp, balcon 3 mp; living-ul 12 mp, baia de serviciu 3 mp, vestibul 3 mp, balcon 3 mp. In aceste camere se pot caza 3 adulti, 2 adulti si 1 copil cu varsta de pana la 13 ani(inclusiv) sau 2 adulti si 2 copii cu varsta de pana la 13 ani(inclusiv).

Camerele duble standard, corp Jupiter, fara vedere la mare dispun de: un pat matrimonial sau doua paturi twin.
Dimensiuni pat: 1.60x2.00 m - pat matrimonial; 0.90x2.00m - pat twin. Suprafata totala a modulului de cazare este de 21 mp, din care spatiul functional de 12 mp sau 14 mp (in functie de marimea balconului), vestibul de 3 mp, baie de 3 mp, balcon de 1 sau 3 mp. In aceste camere se pot caza maximum 2 adulti cu un copil cu varsta de pana la 3 ani (inclusiv).

Camerele duble standard, corp Jupiter, fara vedere la mare, cu o canapea neextensibila pentru un copil, dispun de : pat matrimonial, canapea neextensibila pentru un copil de pana la 7 ani(inclusiv).
Dimensiuni pat: 1.60x2.00 – pat matrimonial. Dimensiuni canapea neextensibila: 0.70x1.50 m. Suprafata totala a modulului de cazare este de 21 mp, din care spatiul functional de 14 mp, vestibul de 3 mp, baie de 3 mp, balcon de 1 mp. In aceste camere se pot caza maximum 2 adulti cu un copil cu varsta de pana la 7 ani (inclusiv).

Camere duble standard, corp Jupiter, fara vedere la mare, cu doua paturi suprapuse pentru copii, dispun de: pat matrimonial si doua paturi supraetajate pe structura de lemn pentru copii cu varsta de pana in 13 ani(inclusiv).
Dimensiuni pat: 1.60x2.00 m – pat matrimonial; 0.90x1.90 m – paturi supraetajate. Suprafata totala a modulului de cazare este de 21 mp, din care spatiul functional de 14 mp, vestibul de 3 mp, baie de 3 mp, balcon de 1 mp. In aceste camere se pot caza maximum 2 adulti si 2 copii cu varsta de pana la 13 ani (inclusiv).

Camere duble standard, corp Jupiter, fara vedere la mare, cu usa comunicanta catre camera alaturata, exclusiv la etaj 4, dispun de: un pat matrimonial sau doua paturi twin.
Dimensiuni pat : 1.60x2.00 m - pat matrimonial; 0.90x2.00m - pat twin. Suprafata totala a modulului de cazare este de 21 mp, din care spatiul functional este de 12 mp, vestibul de 3 mp, baie de 3 mp, balcon de 3 mp. In aceste camere se pot caza maximum 2 adulti si 2 copii cu varsta de pana la 13 ani (inclusiv).

Număr total camere: 290

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -cu terasa, parcare proprie -85 locuri gratuite, internet -gratuit wireless atat in spatiile publice (inclusiv holuri, terase, piscina si plaja) cat si in camere, 2 corpuri, parter si 4 etaje, lift (ambele corpuri), bar de zi, lounge-bar.

Observaţii
* La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei.

Componenta pachete turistice:
Camere standard fara vedere la mare, corp JUPITER:
- acces in limita locurilor disponibile la sectorul de plaja concesionat (respectiv exact langa promenada) si in limita a 1 sau 2 sezlonguri/ camera / zi (in functie de ocupare camera: single sau dubla). Ocuparea locurilor se face in limita disponibilitatii, alegerea si ocuparea fiind la decizia fiecarui client, fara asistenta angajatilor hotelului. Potrivit deciziilor publice ale autoritatilor, suprafata extinsa de plaja situata intre zona administrata de hotel si apa marii va ramane NEAMENAJATA cu sezlong-uri.

Camere superior fara vedere la mare, corp JUNONA:
- acces in limita locurilor disponibile la sectorul de plaja concesionat (respectiv exact langa promenada) si in limita a 1 sau 2 sezlonguri/ camera / zi (in functie de ocupare camera: single sau dubla). Ocuparea locurilor se face in limita disponibilitatii, alegerea si ocuparea fiind la decizia fiecarui client, fara asistenta angajatilor hotelului. Potrivit deciziilor publice ale autoritatilor, suprafata extinsa de plaja situata intre zona administrata de hotel si apa marii va ramane NEAMENAJATA cu sezlong-uri.Camere superior cu vedere la mare si apartamente, corp JUNONA:
- acces in limita locurilor disponibile la sectorul de plaja concesionat (respectiv exact langa promenada) si in limita a 1 sau 2 sezlonguri/ camera / zi (in functie de ocupare camera: single sau dubla). Ocuparea locurilor se face in limita disponibilitatii, alegerea si ocuparea fiind la decizia fiecarui client, fara asistenta angajatilor hotelului. Potrivit deciziilor publice ale autoritatilor, suprafata extinsa de plaja situata intre zona administrata de hotel si apa marii va ramane NEAMENAJATA cu sezlong-uri.
- acces in limita disponibilitatilor la facilitatile Centrului Zenith Spa: sauna umeda, sauna uscata, salina, jacuzzi, dus emotional, ambianta cromatica-aromatica-sunet, echipamente fitness & cardio pentru utilizare individula fara asistenta. Accesul la spa este permis exclusiv persoanelor cu varsta peste 16 ani.
- acces in limita locurilor disponibile la piscina exterioara a hotelului si in limita a 1 sau 2 sezlonguri / camera / zi (in functei de ocupare camera: single sau dubla). Copii cu varsta pana la 16 ani sunt acceptati numai insotiti de un adult. Nu se permite accesul la piscina exterioara doar pentru utilizarea bazinului cu apa, fara a exista sezlonguri libere.
Functionarea SPA-lui si a piscinei exterioara va fi posibila numai daca nu vor exista prevederi legale care, din ratiuni sanitare, sa interzica anumite activitati in incinta, informatiile complete fiind regasite online in Regulamentul Intern de Securitate Sanitara, www.zenithhotel.ro/info-covid-19/, ajustat in functie de reglementarile aplicabile la momentul efectuarii sejurului.PREZENTA ANEXA ESTE OBLIGATORIU SA INSOTEASCA VOUCHERUL
NUMAI SEMNATA DE CLIENT SI DE AGENT ACEASTA ANEXA VALIDEAZA VOUCHERUL

ANEXA LA VOUCHER Seria_______Nr____________Data____________Pentru_____________________
VOUCHERUL EMIS FIZIC CLIENTULUI ESTE VALABIL NUMAI INSOTIT DE ANEXA DE FATA
PREZENTATA SI SEMNATA DE AGENTUL CARE A EMIS VOUCHERUL SI DE CATRE CLIENT

VOUCHERUL EMIS „ONLINE” ESTE VALABIL NUMAI INSOTIT DE PREZENTA ANEXA
TIPARITA AUTOMAT IN URMA ASUMARII DE CATRE CLIENT INAINTEA EMITERII VOUCHERULUI

Mai jos este prezentat un extras din setul de reguli de comercializare, reguli interne si de conduita valabile in perimetrul proprietatii private „Zenith”. Regulamentul complet este prezentat pe website: www.zenithhotel.eu. Regulile sunt elaborate si implementate din respect fata de toti oaspetii hotelului si fata de confortul acestora, dar si in spiritul respectului reciproc si al unei comunicari decente si eficiente intre hotel, oaspete si agentie. Ignorarea acestor reguli sau incalcarea acestora cu buna stiinta si in mod repetat, poate activa dreptul legal al proprietarului si managementului hotelului de a selecta clientela. Comunicarea corecta, decenta si eficienta este solutia oricaror probleme. Un sejur agreabil intr-un hotel implica o relatie onesta intre oaspete si gazda.
Avand in vedere contextul social exceptional si conditiile deosebite determinate de pandemia de Covid 19, va rugam sa luati nota ca o parte din informatiile precizate in prezenta anexa pot suferi modificari in functie de eventuale noi reglementari si/sau restrictii impuse de autoritati, pe plan local sau central, modificari pe care vi le vom aduce la cunostinta in timp util prin intermediul regulamentului intern de securitate sanitara actualizat si pus la dispozitia agentiilor de turism care au contracte incheiate cu hotelul Zenith, informatii pe care care agentiile au obligatia sa vi le furnizeze de indata.

A ) CAZARE:
1. Din ratiuni comerciale si sanitare, in incinta proprietatii private „Zenith”, categoric nu se admite introducerea in incinta hotelului si depozitarea in camera sau pe balcoane a mancarurilor si bauturilor aduse din exterior. Introducerea si utilizarea echipamentelor de gatit/incalzit in camerele de hotel este strict interzisa din motive de siguranta la incendiu, potrivit legislatiei in vigoare. Managementul hotelului va evacua de indata din hotel persoanele care introduc si utilizeaza astfel de echipamente in camera de hotel.

Camerele duble superior, corp Junona, cu/ fara vedere la mare dispun de: un pat matrimonial sau doua paturi twin, lenjerie, perne si pilote, TV LED cu semnal prin cablu, telefon, acces internet Wireless, seif, 2 fotolii, masuta, baie cu cabina de dus, cosmetice, prosoape, uscator de par, papuci de interior, halate de baie, balcon, draperii blackout 80%, suport de bagaje, racitor mic, pahare. Pe balcon exista doua scaune . Dimensiuni pat : 1.60x2.00 m - pat matrimonial; 0.90x2.00m - pat twin. Suprafata totala a modulului de cazare este de 21 mp, din care spatiu functional de 12 mp, vestibul de 3 mp, baie de 3 mp, balcon de 3 mp. In aceste camere se pot caza maximum 2 adulti cu un copil cu varsta de pana la 3 ani (inclusiv).

Camerele duble superior, corp Junona, cu/ fara vedere la mare, cu o canapea neextensibila pentru un copil, dispun de: un pat matrimonial, canapea neextensibila pentru un copil de pana in 7 ani(inclusiv), lenjerie, perne si pilote, TV LED cu semnal cablu, telefon, internet Wireless, seif, masuta, baie cu cabina de dus, cosmetice, prosoape, uscator de par, papuci de interior, halate de baie, balcon, draperii black aut 80%, suport de bagaje, racitor mic, pahare. Pe balcon exista doua scaune. Dimensiuni pat: 1.60x2.00 – pat matrimonial. Dimensiuni canapea neextensibila: 0.70x1.50 m. Suprafata totala a modulului de cazare este de 21 mp, din care spatiul functional este 12 mp, vestibul 3 mp, baie de 3 mp, balcon de 3 mp. In aceste camere se pot caza maximum 2 adulti cu un copil cu varsta de pana la 7 ani (inclusiv).

Apartamentele cu vedere la mare, corp Junona, exclusiv la etaj 4, dispun de dormitor cu un pat matrimonial, living cu canapea extensibila, lenjerie, perne si pilota, 2 TV LED cu semnal prin cablu, internet Wireless, seif, 2 scaune si masuta in living, baie cu cada, baie de serviciu, cosmetice, prosoape, uscator de par, papuci de interior, halate de baie, 2 balcoane, draperii blackout 80%, suport bagaje, racitor mic, pahare. Pe fiecare din cele doua balcoane exista cate 2 scaune. Cele doua camere sunt separate printr-o usa. Dimensiuni pat: 1.60x2.00 m – pat matrimonial din dormitor; 1.60x2.00 m – canapea extensibila din living (deschisa). Suprafata totala a modulului de cazare este de 42 mp, din care dormitorul 12 mp, baia cu cada cca 6 mp, balcon 3 mp; living-ul 12 mp, baia de serviciu 3 mp, vestibul 3 mp, balcon 3 mp. In aceste camere se pot caza 3 adulti, 2 adulti si 1 copil cu varsta de pana la 13 ani(inclusiv) sau 2 adulti si 2 copii cu varsta de pana la 13 ani(inclusiv).

Camerele duble standard, corp Jupiter, fara vedere la mare dispun de: un pat matrimonial sau doua paturi twin, lenjerie, perne si pilote, TV LED cu semnal prin cablu, telefon, acces internet Wireless, seif, 2 fotolii, masuta, baie cu cabina de dus, cosmetice, prosoape, uscator de par, papuci de interior, halate de baie, balcon/french balcony, draperii blackout 80%, suport de bagaje, racitor, pahare. Pe balcon exista doua scaune din plastic. Dimensiuni pat: 1.60x2.00 m - pat matrimonial; 0.90x2.00m - pat twin. Suprafata totala a modulului de cazare este de 21 mp, din care spatiul functional de 12 mp sau 14 mp (in functie de marimea balconului), vestibul de 3 mp, baie de 3 mp, balcon de 1 sau 3 mp. In aceste camere se pot caza maximum 2 adulti cu un copil cu varsta de pana la 3 ani (inclusiv).

Camerele duble standard, corp Jupiter, fara vedere la mare, cu o canapea neextensibila pentru un copil, dispun de : pat matrimonial, canapea neextensibila pentru un copil de pana la 7 ani(inclusiv), lenjerie, perne si pilote, TV LED cu semnal prin cablu, papuci de interior, halate de baie, balcon de 1 mp, draperii blackout 80%, suport de bagaje, racitor, pahare. Pe balcon exista doua taburete din plastic. Dimensiuni pat: 1.60x2.00 – pat matrimonial. Dimensiuni canapea neextensibila: 0.70x1.50 m. Suprafata totala a modulului de cazare este de 21 mp, din care spatiul functional de 14 mp, vestibul de 3 mp, baie de 3 mp, balcon de 1 mp. In aceste camere se pot caza maximum 2 adulti cu un copil cu varsta de pana la 7 ani (inclusiv).

Camere duble standard, corp Jupiter, fara vedere la mare, cu doua paturi suprapuse pentru copii, dispun de: pat matrimonial si doua paturi supraetajate pe structura de lemn pentru copii cu varsta de pana in 13 ani(inclusiv), lenjerie, perne si pilote, TV LED cu semnal prin cablu, papuci de interior, halate de baie, balcon de 1 mp, draperii blackout 80%, suport de bagaje, racitor, pahare. Pe balcon exista doua taburete din plastic. Dimensiuni pat: 1.60x2.00 m – pat matrimonial; 0.90x1.90 m – paturi supraetajate. Suprafata totala a modulului de cazare este de 21 mp, din care spatiul functional de 14 mp, vestibul de 3 mp, baie de 3 mp, balcon de 1 mp. In aceste camere se pot caza maximum 2 adulti si 2 copii cu varsta de pana la 13 ani (inclusiv).

Camere duble standard, corp Jupiter, fara vedere la mare, cu usa comunicanta catre camera alaturata, exclusiv la etaj 4, dispun de: un pat matrimonial sau doua paturi twin, lenjerie, perne si pilote, TV LED cu semnal prin cablu, telefon, acces internet Wireless, seif, 2 fotolii, masuta, baie cu cabina de dus, cosmetice, prosoape, uscator de par, papuci de interior, halate de baie, balcon, draperii blackout 80%, support e bagaje, racitor mic, pahare. Pe balcon exista doua scaune din plastic. Dimensiuni pat : 1.60x2.00 m - pat matrimonial; 0.90x2.00m - pat twin. Suprafata totala a modulului de cazare este de 21 mp, din care spatiul functional este de 12 mp, vestibul de 3 mp, baie de 3 mp, balcon de 3 mp. In aceste camere se pot caza maximum 2 adulti si 2 copii cu varsta de pana la 13 ani (inclusiv).

2. Lipsa din camera ocupata a obiectelor precizate in lista de inventar existenta in camera va implica adaugarea automata a valorii acestora pe factura finala a camerei, potrivit preturilor precizate in mapa cu informatii din camera.

3. In camere nu exista frigidere casnice, ci numai mici racitoare hoteliere, tip MINIBAR, destinate exclusiv pastrarii bauturilor miniaturale, specifice acestui tip de serviciu. In racitoarele mini-bar nu se pot pastra alimente, cu atat mai mult alimentele pentru sugari si copii mici. Avand in vedere ca echipamentele permit numai pastrarea bauturilor ofertate pentru consum, minibarurile din camere sunt incarcate cu bauturi racoritoare diverse, bere, vinuri, miniaturi bauturi spirtoase. Toate aceste produse sunt precizate in fisa de consum a minibarului, iar scoaterea acestora din racitor (in vederea eliberarii racitorului pentru alte scopuri) va fi considerata ca si intentie de consum a bauturilor, aceasta situatie determinand incarcarea valorii produselor lipsa din minibar in contul camerei si solicitandu-se clientului achitarea acestora.

4. In fiecare camera sunt montate casete de valori cu introducere de cod personal. Oaspetii sunt rugati sa depuna valorile pe care le au cu ei in aceste casete. Administratia hotelului nu raspunde de obiectele sau valorile uitate, pierdute, nesupravegheata sau neprotejate, oriunde s-ar intampla disparitia acestora, in incinta hotelului sau in perimetrul exterior al proprietatii. Insistam ca la eliberarea camerei sa nu uitati sa lasati deschisa caseta de valori, anuland astfel codul pe care l-ati folosit.

5. Potrivit procedurilor de lucru ale Hotelului, repartizarea camerelor se poate face numai cu o seara inainte, sau chiar in dimineata intrarii clientilor, operatiune care trebuie sa tina seama de structura si numarul camerelor similare ce urmeaza a fi eliberate (check - out) in ziua respectiva si corelarea cu rezervarile zilelor urmatoare. Nu pot fi facute repartizari preferentiale, ignorand procedurile de lucru si regulile hoteliere.

6. Ora de incepere a zilei hoteliere (check-in), categoric nu poate fi mai devreme de ora 16.00, iar ora de eliberare a camerei ocupate (check-out), categoric nu se poate face mai tarziu de ora 12.00.

7. Numai in cazul in care solicitarea pentru eliberarea tarzie a camerei (Late check - out) este ferm confirmata de receptie, exclusiv in limita disponibilitatilor, tarifele aplicabile sunt urmatoarele: intre orele 12.00-15.00 – 30% din tariful de receptie; intre orele 15.00-18.00 – 50% din tariful de receptie; dupa orele 18.00 – 100% din tariful de receptie.

8. Sunt fara nicio acoperire contractuala si complet false acele informatii sau promisiuni facute clientilor de catre agentii de turism privind posibilitatea de preluare a camerei mai devreme de ora 16:00 sau privind eliberarea camerei mai tarziu de ora 12:00 sau ca vor fi sigur alocate camere alaturate pentru prieteni/rude sau ca vor primi camera exact cu o anumita pozitie si la un anumit etaj la hotelului. Toate aceste promisiuni false raman in responsabilitatea morala si legala a agentului care le-a facut.

9. Orice solicitare in afara precizarilor contractuale reprezinta o simpla optiune, pe care incercam sa o satisfacem numai in limita posibilitatilor si disponibilitatilor, FIIND EXCLUSA GARANTAREA, sens in care Agentia de turism accepta si recunoaste ca Hotelul este exonerat de orice raspundere in raport cu acei clienti care au primit false garantii care au ignorat conditiile si prevederile contractului.

10. Nu se onoreaza nicio cerere de pat suplimentar in camerele hotelului. Hotelul NU dispune de paturi suplimentare pliabile. Capacitatea maxima admisa pentru fiecare tip de camera este precizata la punctul 2.

11. Eventualele defectiuni tehnice pot aparea oricand. De indata ce sunt sesizate, acestea vor fi anuntate prompt la receptia hotelului, urmand ca in cel mai scurt timp posibil un tehnician sa remedieze defectiunea. Va rugam sa tineti seama ca o defectiune pe care nu o anuntati nu poate fi reparata si daca nu ati anuntat-o este imoral sa o reclamati dupa placarea din hotel.

12. Orice eventuale sesizari oneste si justificate privind spatii, personal, facilitati, servicii, produse, comunicare, conditii, etc., vor fi formulate (verbal sau in scris) direct la receptia hotelului deindata ce s-a constatat neconformitatea respectiva pe durata sejurului. Scopul unei sesizari este acela de a aduce prompt la cunostinta un aspect care nemultumeste, pentru ca in cel mai scurt timp angajatii hotelului sa faca tot ce le sta in putinta sa rezolve situatia prezentata. O reclamatie facuta abia dupa plecarea din hotel este evident ca nu are un scop onest.

B ) RESTAURANT

1. MICUL DEJUN se serveste exclusiv in regim bufet numai in perioada de sezon estival si numai in salonul restaurantului dedicat acestui tip de servire (17.06-11.09.2022). In restul perioadelor, se poate organiza bufet numai in masura in care exista un numar minim de 40 de persoane in hotel. In cazul in care numarul minim de participanti pentru bufet nu este intrunit mesele se servesc “la farfurie”, in regim “a la carte”, insa strict in limita bugetului alocat.

2. Din ratiuni comerciale si sanitare, categoric nu se permite introducerea si consumul in spatiile publice ale hotelului (hol, terase, bar, saloane restaurant, piscina, spa) a produselor alimentare si bauturilor aduse in exterior. Managementul isi rezerva dreptul de a solicita persoanelor aflate in aceasta ipostaza sa paraseasca de indata aceste spatii.

3. Servirea micului dejun se realizeaza in intervalul 07.00 – 10.00. Principiul bufetului este acela al consumului fara restrictii de structura sau de cantitate a preparatelor, insa exclusiv in intervalul alocat si exclusiv in salonul dedicat acestui tip de serviciu. Pe durata sejurului, la toate mesele tip bufet, inclusiv micul dejun, oaspetilor nu le este permis sa scoata din perimetrul spatiilor alocate servirii tip bufet a oricaror piese de vesela, tacamuri, sticlarie si a nici unui tip de preparate sau de bauturi expuse pentru consum in salon. Pentru cazuri exceptionale medicale se poate solicita asistenta sefului de sala.

4. Structura sortimentelor de produse si preparate pentru bufet este stabilita astfel incat sa existe cat mai multe optiuni pentru cat mai multe preferinte, insa fara indoiala ca nu pot fi acoperite absolut toate dorintele. Micul dejun prezinta zilnic un sortiment relativ constant, cu alternante facute la fiecare cateva zile asupra tipurilor de produse sau preparate din diferite grupe.

5. Accesul in salonul dedicat in vederea servirii micului dejun se face in baza precizarii la intrare a numarului de camera.

6. Micul dejun este un serviciu de masa deja inclus in tariful fiecarui tip de camera si se aplica tuturor ocupantilor acesteia. Nu se accepta excluderea sau comercializarea partiala a micului dejun din totalul numarului de persoane care ocupa camera.

7. Pentru servicii de masa “a la carte” accesul se face exclusiv in baza unei rezervari telefonice prealabile, iar comenzile pot fi preluate in salonul restaurant alocat pentru acest tip de serviciu, pentru dejun intre orele 13.30 – 16.30 si pentru cina intre orele 19.30 – 23.30.

8. In nici o situatie, din motive sanitare si logistice, in camerele de hotel nu sunt servite preparate culinare, produse alimentare sau bauturi, in afara celor existente in minibarul din fiecare camera.

9. In toate spatiile publice exterioare si interioare, in mod special pe terasele si in saloanele barului si restaurantului, este strict interzis accesul in vestimentatie sumara de plaja (costume de baie, sort, imbracaminte transparenta). Personalul de serviciu nu va prelua comenzi din partea unor persoane neadecvat imbracate si nu le va permite ocuparea unor locuri in spatiile precizate.

10. In toate spatiile publice exterioare si interioare, in holul receptiei, pe terasele si in saloanele barului si restaurantului, este strict interzis accesul cu biciclete, triciclete, trotinete, patine cu rotile, placi, hover-board, etc. si nici cu obiecte gonflabile, umbrele de plaja, saltele.

11. Pe toata durata prezentei in saloanele barului si restaurantului, cat si pe terase, parintii au obligatia sa-si supravegheze permanent copii si sa-i indrume sa aiba un comportament care sa nu deranjeze ceilalti oaspeti care se afla in aceste spatii.

12. In toate spatiile publice exterioare si interioare ale hotelului, in holul receptiei, pe terasele si in saloanele barului si restaurantului, este strict interzis accesul cu orice animal de companie.


C ) FACILITATI:

1. Accesul la SPA-ul si Piscina hotelului este permis numai cu programare prealabila si cu plata, numai in limita disponibilitatilor, exclusiv persoanelor peste 16 ani, zilnic intre orele 08.00-20.00. SPA-ul dispune de piscina exterioara, salina, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, dusuri aromatice, dus emotional, cabinete de masaj (masajele se achita separat), bar (consumatiile se achita separat), self fitness corner si terasa cu vedere panoramica la mare.

2. Accesul la SPA si Piscina se va face EXCLUSIV pe la receptia SPA de la etaj 1 corp Junona numai in baza achitarii taxei precizate si sub conditia purtarii obligatoriu a unor bratari de identificare pe toata durata zilei, in fiecare zi bratarile avand o culoare diferita. Achitarea taxei, intrarea in posesia bratarilor si accesul, se vor face exclusiv pe la receptia SPA- ului. Tariful platit include: ocuparea unui sezlong, un singur prosop primit la intrare, acces la dusuri si la grupuri sanitare, accesul la bazin si celelalte facilitati spa, ambianta muzicala, serviciu de bar (consumatiile se achita separat).

3. Nu se admit persoane in incinta SPA si piscina numai pentru folosirea bazinului, fara sa fie loc liber pe sezlong. Este cu desavarsire interzis accesul in spa al persoanelor care nu au bratara de acces necesara. Piscina dispune de un numar limitat de sezlong-uri in jurul bazinului si pe terasa panoramica, locuri care vor fi ocupate numai pe principiul « primul venit – primul servit », potrivit programarilor. Copii cu varsta pana la 16 ani sunt acceptati numai insotiti de un adult. Indiferent de varsta persoanelor, ocuparea unui sezlong implica achitarea taxei de acces. In cazul in care parintii isi achita accesul la SPA-piscina, atunci copiii cu varsta pana la 3 ani au acces liber, fara insa sa ocupe un sezlong si cu obligativitatea purtarii de scutece speciale pentru piscina (dupa caz).

4. Urmare a lucrarilor de extindere a plajei in Statiunea Mamaia, potrivit prevederilor autoritatilor, hotelul isi pastreaza administrarea aceleiasi suprafete a sectorului de plaja si pe acelasi amplasament concesionat initial, respectiv exact langa promenada. Sectorul de plaja va fiamenajat cu sezlong-uri, si umbrele. Facilitatile de plaja PE ACEST AMPLASAMENT sunt accesibile tuturor clientilor hotelului FARA COSTURI, zilnic pana la ora 17.00, cand se incepe curatenia si reamenajarea plajei pentru ziua urmatoare. Ocuparea locurilor se face in limita disponibilitatii, alegerea si ocuparea fiind la decizia fiecarui client, fara asistenta angajatilor hotelului. Potrivit deciziilor publice ale autoritatilor, suprafata extinsa de plaja situata intre zona administrata de hotel si apa marii va ramane NEAMENAJATA cu sezlong-uri. De la plaja hotelului si pana la apa marii este de o distanta care se parcurge in 3-4 minute.

5. HOTELUL NU ASIGURA PROSOAPE PENTRU ACCESUL LA PLAJA. Lenjeria, prosoapele, halatele si papucii aflati in camera ocupata sunt dedicate utilizarii exclusiv in camera. Se interzice categoric scoaterea prosoapelor din camera pentru utilizare pe plaja sau la piscina. Numai pentru pentru accesul la SPA prin receptia de la etajul 1 corp Junona se pot utiliza halatele si papucii din camera ocupata, intorcand intotdeauna aceste obiecte in camera. Lipsa din camera a obiectelor va implica adaugarea valorii acestora pe factura camerei ocupate, potrivit preturilor precizate in mapa cu informatii din camera.

6. Este categoric interzis accesul animalelor de companie oriunde in perimetrul proprietatii hoteliere private „Zenith”.

7. Parcarea autovehiculelor persoanelor cazate in hotel se poate face in parcarile publice si private din zona, cat si in spatiul privat special dedicat, aflat in spatele hotelului, pe latura de nord, in limita locurilor disponibile, fara sa fie solicitate oaspetilor hotelului taxe pentru aceasta facilitate. Accesul este strict controlat si se acorda exclusiv pe principiul “primul venit – primul servit”, exclusiv in limita locurilor libere de la fiecare moment. In acelasi perimetru sunt vizibil marcate locurile de parcare rezervate pentru autovehiculele care deservesc hotelul. Accesul la receptie se face exclusiv ocolind hotelul pe aleea de perimetru.

8. Categoric nu se accepta rezervari nici la sosire, nici pe parcursul sejurului si nu pot fi solicitate rezervari de locuri de parcare la receptioneri, la curieri, la agentii de paza sau la portarul de la parcare. La iesirea din parcarea hotelului, oricand pe durata sejurului, locul de parcare nu poate fi retinut, la intoarcere accesul fiind posibil numai daca mai sunt locuri inca libere. Insistenta clientilor de a li se rezerva un loc de parcare de catre paznic poate determina concedierea angajatului care ar face o astfel de promisiune, dar si la refuzul administratiei hotelului de a mai primi autovehiculul respectiv in parcarea privata a hotelului.

9. Portarului, agentilor de paza sau altor angajati le este strict interzis sa manevreze autoturisme sau sa pastreze cheile de contact ale celor parcate. Administratia hotelului nu isi asuma nici o responsabilitate privind eventuale pagube produse propriilor vehicule, sau altora, prin manevrarea sau parcarea neglijenta a acestora de catre proprietari si nici pentru disparitia obiectelor lasate la vedere.

10. In chiar vecinatatea hotelului exista locuri de parcare publice si private contra cost, a caror utilizare se achita individual de catre fiecare utilizator. Recomandam ca parcarea in spatiile publice sa se faca exclusiv in spatii si locuri clar marcate. Nu trebuie ignorate semnele specifice de circulatie privind restrictiile de parcare si eventuale precizari privind costurile parcarii care se achita prin sms. Parcarea neregulamentara determina asumarea de proprietar a amenzilor si a taxei de recuperare a vehiculului ridicat de organele abilitate. Ridicarea autoturismului nu se reclama la receptia hotelului, ci se apeleaza 112 sau politia locala.

11. Conexiunea internet “wireless” este disponibila in camere si in toate spatiile publice ale proprietatii, inclusiv holuri, terase, piscina si plaja. Fiind o facilitate utilizata simultan de pana la 600 de utilizatori, pot fi atinse limitele tehnice ale sistemului, motiv pentru care nu poate fi garantata viteza si constanta conexiunii in perioadele de maxima solicitare. Conexiunea gratuita este asigurata gratuit exclusiv pentru comunicare personala, verificari de informatii, rezervari, etc, toate reprezentand utilizari punctuale. Conexiunea nu este dimensionata si nici dedicata utilizarii simultane timp de cateva ore a catorva sute de persoane care descarca sau vizioneaza filme.

12. Activitatea teraselor si restaurantelor din jurul hotelului Zenith NU se afla sub administrarea hotelului, fiind activitati private independente. Respectarea de catre aceste terase a normelor si regulilor de exploatare stabilite pentru perioada estivala este la unica decizie a administratorilor acestor localuri, hotelul neputand fi raspunzator de abaterile acestora, respectiv depasirea nivelului admis de sonorizare sau a orelor limita de functionare stabilite legal. Administratia hotelului face toate eforturile sa impuna regulile generale, fara insa a constitui o obligatie si o raspundere contractuala. Responsabilitatea asigurarii respectarii acestor norme apartine administratorilor acestor localuri si eventuale reclamatii pot fi adresate direct la 112 sau organelor locale de control abilitate.
Membrii echipei operationale si ai managementului hotelului sunt permanent si deplin dedicati asigurarii celor mai bune conditii si servicii, atenti sa remedieze operativ orice eroare aparuta. Din aceasta dorinta sincera ca fiecare oaspete sa aiba un sejur agreabil, sunt prezentate atat de riguros conditiile majore de comercializare si cele mai importante reguli interne de organizare, dar si de conduita, intr-un material care odata parcurs si asumat nu mai poate lasa loc interpretarilor malitioase.
Fara indoiala, greseli pot fi facute de angajatii hotelului, iar exigenta si asteptarile unor oaspeti pot fi peste limitele fizice ale spatiilor si dotarilor hotelului, sau chiar si peste nivelul standardelor asumate de hotel, caz in care probabil ca optiunea pentru un alt hotel ar fi cea mai buna decizie. Dar in absolut toate situatiile se va putea remarca o buna si corecta comunicare, bazata exclusiv pe onestitate si pe dorinta de a identifica o solutie de a rezolva eventuale nemultumiri, in limita posibilitatilor.
Insa, intotdeauna dialogul trebuie purtat pornind de la premise corecte si bazat pe o atitudine pozitiva, pe o conduita eleganta, pe onestitate si pe un real si deplin RESPECT RECIPROC.
Apreciem sincer optiunea fiecarui oaspete de a alege Zenith si pretuim cu adevarat opiniile fiecaruia.
Nume in clar si semnatura agent turism
Nume in clar si semnatura client
Data:

Fitness/Wellness/Sport:piscina in aer liber -acces contra cost

Locatie:
Hotelul este situat in partea de nord a statiunii, direct pe plaja.

Servicii masa:
se acorda in restaurantul Jupiter, categoria 4 stele.
MICUL DEJUN se serveste exclusiv in regim bufet numai in perioada de sezon estival si numai in salonul restaurantului dedicat acestui tip de servire (17.06-11.09.2022). In restul perioadelor, se poate organiza bufet numai in masura in care exista un numar minim de 40 de persoane in hotel. In cazul in care numarul minim de participanti pentru bufet nu este intrunit mesele se servesc “la farfurie”, in regim “a la carte”, insa strict in limita bugetului alocat.
Valoarea mesei cuprinsa in catalog este:
Pranz = 80.00 Lei/ zi/ persaoana;
Cina = 80.00 Lei/ zi/ persaoana;

Servicii masa copii (Pranz si Cina):
- copiii 0-7 ani achita 50% din tariful de adult;
- copiii peste 8 ani achita 100% tarif de adult.

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):
In camerele duble superior fara/cu vedere la mare (corp JUNONA) sau standard fara vedere la mare (corp JUPITER) se accepta maxim 2 adulti si un copil de pana la 3 ani (inclusiv), numai in acelasi pat cu parintii.
Hotelul nu dispune de paturi suplimentare.

In camerele duble superior fara/cu vedere la mare cu o canapea neextensibila pentru 1 copil, corp JUNONA si in camerele duble standard, fara vedere la mare, cu o canapea neextensibila pentru 1 copil, corp JUPITER se accepta maxim 2 adulti si 1 copil cu varsta pana la 7 ani (inclusiv), micul dejun pentru copii fiind inclus in tarif.

In camerele duble standard cu doua paturi suprapuse pentru copii, fara vedere la mare, corp JUPITER se accepta maxim 2 adulti si 2 copii de pana la 13 ani (inclusiv), micul dejun pentru copii fiind inclus in tarif.

In seturile de camere duble standard comunicante fara vedere la mare (corp JUPITER) se accepta maxim 2 adulti si 2 copii de pana la 13 ani (inclusiv). In eventualitatea in care varsta copiilor este mai mare de 13 ani sau in cazul in care in acest tip de camere vor fi cazate 3 sau 4 persoane adulte, se va aplica tariful de camera dubla standard x 2 camere. In acest caz in fiecare dintre camerele din setul de comunicante se accepta maxim 2 adulti si un copil de pana la 3 ani (inclusiv), numai in acelasi pat cu parintii. Hotelul nu dispune de paturi suplimentare.

In Apartamente se accepta maxim doi copii cu varsta de pana la 13 ani

Facilitati evenimente:
CENTRUL DE EVENIMENTE ZENITH

Centrul de Evenimente Zenith este cel mai modern centru de conferinte si evenimente de pe intreg litoralul ce este dedicat intalnirilor personale sau de afaceri. Peretii ce despart salile sunt segmentati si complet mobili, putand astfel acomoda orice tip de eveniment.
Centrul beneficiaza de o tehnologie de ultima generatie cu toate facilitatile si utilitatile necesare, garderoba, grupuri sanitare, foaier, patru video proiectoare simple pentru fiecare spatiu si unul rotativ cu doua pozitii, fiecare cu ecran de proiectie fix si conexiune VGA fie prin perete fie prin dozele de pardosea care suplimenteaza nevoia de tehnologie prin prize 220, semnal audio prin RCA si conexiune internet prin cablu, dar si wireless.
Dispune, deasemenea, de un centru special cu echipament emisie-receptie prin infra-rosu pentru traducere simultana si doua microfoane wireless, patru monitoare flatron pe suport rigid mobil in afara de celelalte cinci fixe de pe coridoare pentru a suplimenta nevoia de vizibilitate.

Salile sunt dispuse astfel: Poseidon A si Poseidon B combinate creeaza un spatiu de 370 metri patrati capabil sa hosteze o gama larga de evenimente fie la nivel personal, fie corporate, celelalte trei sali “gemene” Hermes, Artemis si Orion au multiple utilitati, pornind de la conferinte cu un numar restrans de persoane, mic dejun, pranz de afaceri, spatiu pentru board meeting. Adaugam aici terasa Helios, un spatiu de 320 metri patrati care pentru o taxa aditionala de inchiriere poate fi folosita in exclusivitate de dumneaoastra. Toate spatiile pot fi combinate in orice fel multumita peretilor mobili anterior mentionati astfel incat posibilitatile sunt limitate numai de imaginatia fiecaruia.

Salile POSEIDON A si B

Sala Poseidon este o sala de conferinte si evenimente ultra-moderna, complet echipata cu tehnologie multimedia de ultima ora, sistem de traducere simultana, mobilier profesional de specialitate ce poate fi adaptat si configurat pt absolut orice tip de solicitare.
Spatiul poate fi utilizat ca o singura sala sau poate fi împartita în doua sali separate.

Facilitati: video proiector, ecran de proiectie – 4x3 (sala Poseidon A) si 2.5x2 (sala Poseidon B), sistem audio High Fidelity Audio, cabine traduceri simultane, internet WiFi.

Salile HERMES, ARTEMIS SI ORION

Facilitati: video proiector, ecran de proiectie 2x1.5, sistem audio High Fidelity Audio, internet WiFi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.