Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Resort Cheile Gradistei Moeciu


Descriere


Complexul Cheile Gradistei Moeciu se afla in Cheia, la 9 km de Castelul Bran si la 37 km de Brasov, si pune la dispozitie vile din lemn, in stil rustic si un restaurant care serveste mancaruri din bucataria romaneasca.

Camerele au baie privata, minibar, TV cu ecran plat si zona de relaxare.

Facilitatile spa de la Resort Cheile Gradistei Moieciu includ piscina interioara, sauna uscata si cada cu hidromasaj. Complexul are un pub cu home cinema, darts, biliard, karaoke si tenis de masa. La un cost suplimentar, oaspetii au acces la piscina interioara si la terenurile de tenis.

Statia de autobuz locala se afla la intrarea in Complex Cheile Gradistei Moieciu. In timpul iernii este disponibila o partie de schi in zona proprietatii, iar oaspetii pot inchiria echipament de schi.

In Complex Cheile Gradistei Moieciu oferim urmatoarele servicii de agreement (activitatile desfasurate in aer liber depind de conditiile meteo):
Centrulspa ( piscina, jacuzzi, sauna): 30lei/ adult/ zi si 15,00 lei/ copil/ zi;
Masaj de relaxare: 100 lei/sedinta(cu TVA inclus), Maseur: Kinga Szavuy (pe baza deprogamare)
Tour off road cu masini Suzukisau Duster: 450 lei TVA inclus/masina/tur de 2 - ore ( intr-o masina potmerge 4 sau 5 persoane iar turul seface cu insotitor cu o alta masina siasistenta tehnica);
Teren tenis: 20 lei/ora+12,50 lei/racheta tenis/ora;
Teren volei sau miniteren fotbal - gratuit;
Biciclete: 90 lei/zi intre orele 9:00 - 17:00 sau 50 lei/ 4ore sau 25 lei/ora;
Drumetii si/sau itinerarii culturale cu ghid specializat: de la 50 Euro/grup 4-15 pers, 60 Euro/grup 16-20 pers., grupuri de peste 20 persoane - 3 Euro/persoana, trasee de 3 - 6 ore; Trasee personalizate cerintelor fiecarui grup!
Pub: bauturi, billiard 20 lei/ora, ping pong 15 lei/ora;
oferta DJ - Durata sonorizare 6 ore.
Sonorizare eveniment pana in 150 pax - 1450 lei +TVA 19%
Sonorizare eveniment si karaoke pana in 150 pax - 1650 lei + TVA 19%
Sonorizare eveniment peste 150 pax - 1900 lei+ TVA 19%
Sonorizare eveniment si karaoke peste 150 pax - 2100 lei + TVA 19%
Loc de joaca pentru copii exterior - gratuit.
Partii de Schi alpin de diferitegrade de dificultate dotate cu instalatie pe cablu teleski si instalatii pentruzapada artificiala si centru de inchirieri echipamente.
Partii deSanius
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.