Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

YellowBoot Aparthotel


Descriere

YellowBoot Aparthotel se afla pe strada Faurului (vechiul nume Schmidtgasse), denumire ce evoca amintirea breslei fierarilor si a atelierelor de fierarie din zona, de la sfarsit de sec. XVIII Inceput de sec. XIX. Actuala constructie a fost ridicata in sec. al XVIII - lea, in curte pastrandu-se, inca, cosurile de fum traditionale. De asemenea, gangul interior adaposteste o ampla nisa circulara, precum si tamplaria de inceput de sec. XIX.

In perioada interbelica, in cladirea YellowBoot functiona, la etaj, un atelier de incaltaminte, iar, la parter, pravalia care vindea productia, sub denumirea La Cizma Galbena. In camerele din curtea ansamblului locuiau ucenicii cizmari.

Incepand cu august 2015, intregul spatiu a intrat intr-un proces de consolidare si renovare, fiind adaptat cerintelor de comfort ale prezentului. Astazi, YellowBoot este un loc in care turistii se pot caza, bucurandu-se de locatia si arhitectura centrului istoric, dar si de modernul contemporan al apartamentelor.

Camerele au pardoseli din parchet natur de stejar sau paltin, TV cu ecran plat, full HD, iar apartamentele 1,3,5 si 8 au AC. Birou si zona de relaxare. Vedere la oras, Retea WiFi Gratuita in toate camerele. camere de supraveghere la intrare, hol acces si curte, senzori de caldura si de fum si alarma anti-incendiu in toate camerele, senzori dioxid de carbon in toate camerele, extinctoare in numar de 6, repartizate in concordanta cu planul anti-incendiu si kit medical in fiecare camera.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.