Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ZORNICA RESIDENCE

Descriere

Locatie
Hotelul ZornicaResidence este situat in partea centrala a statiunii Sunny Beach, la doar 50 mde plaja.
Facilitati
Construit in2010, ultima renovare - 2018
Hotelul esteformat din 5 cladiri (3, 4 sau 5 etaje), 4 lifturi (nu exista lift estecladirea D)
Receptie,schimb valutar, rent-a-car, internet wireless in zonele publice si in camere.Hotelul ofera restaurant principal, snack bar, bar la piscina, bar pe plaja,coafor si studio de infrumusetare, medic de garda.
Descrierecamere:
74 camere duble(2 + 1) - 27 mp, paturi twin si fotoliu extensibil, cu vedere la piscina sau laparc.
11 camere defamilie cu vedere la piscina, aprox. 45 mp, (maxim 4 + 0), doua camereseparate, fiecare cu 2 paturi obisnuite, o baie. Paturi suplimentare - nu esteposibil. Bloc E & D. (max. Ocupare 4 pax, inclusiv 3 + inf.).
58 deapartamente cu 1 dormitor (2 + 2) - 45 mp, cu paturi twin, canapea extensibilasi fotoliu, vedere la piscina sau la parc.
22 apartamentecu 2 dormitoare (4 + 2) - 59 mp, cu paturi twin, canapea extensibila sifotoliu, vedere la strada

Toate unitatileau aer conditionat individual, balcon sau terasa, mini-frigider, TV, baie cudus si toaleta, uscator de par, seif in camera (gratuit), telefon, wi-fi(gratuit), ceainic de ceai (cu pliculete de ceai, zahar si cafea),mini-frigider.
Copii
Piscina pentrucopii (11m / 6m, 0,6 m adancime), animatie 6 zile pe saptamana, patut (lacerere), scaune in restaurant, loc de joaca.
Sport sidivertisment
Gratuit:piscina in aer liber (22m / 17m, 1,50 m adancime), sezlonguri si umbrele desoare langa piscina si pe plaja (zona desemnata a hotelului, in functie dedisponibilitate), animatie, tenis de masa, sageti.
Plata: biliard,activitati sportive pe plaja.
Animalele decompanie nu sunt permise.
Parcare: inapropierea hotelului (contra cost - 10 lv / zi).
GRATUIT!!! Sezlonguri si umbrele la piscina si la plaja.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.