Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Boavista are un restaurant a la carte cu 2 terase si este situat la aproximativ 1,5 km de centrul orasului Timisoara. Ofera un centru de wellness cu o sauna si o sala de fitness, precum si masaje.
Camerele moderne sunt prevazute cu acces gratuit la internet WiFi si TV prin satelit. Unele camere includ o zona de relaxare separata si o bucatarie utilata complet. Oaspetii pot lua masa in camera si pot solicita room service de la restaurant.
Restaurantul La Vendetta din cadrul proprietatii serveste preparate internationale si specialitati romanesti traditionale. Este reprezentata si bucataria italiana, prin sortimente de pizza cu topping bogat, pregatita la cuptor cu lemne. Vara, oaspetii se pot relaxa pe terasa lounge-ului, amenajata in gradina privata.
Sunt disponibile 3 sali de conferinte echipate complet. Exista acces gratuit la internet WiFi de mare viteza.
Hotelul Boavista este situat vizavi de Centrul Regional de Afaceri CCIAT si la cativa pasi de Stadionul Dan Paltinisanu.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.