Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

O vacanta la Marea Neagra este absolut necesara in sezonul estival, fie ca vorbim de Eforie Nord, Vama Veche, Eforie Sud, Mamaia Nord sau Venus. Tot mai multi turisti aleg sa achite cu voucher de vacanta sau card de vacanta, iar cea mai cautata cerinta este ca unitatea de cazare sa dispuna de aer conditionat. Putini calatoresc chiar si cu animale de companie.
Hoteluri Venus - Informatii utile
Venus este o statiune la mare cautare si foarte vie in plin sezon estival. Din numarul mare de vizitatori in cautare de cazare pe litoral sau oferte de cazare, o buna parte aleg cazare in Venus.
Avenue Venus este un loc de cazare de 3 stele situat in centrul statiunii Venus si toate camerele sunt dotate cu baie proprie. Este o alegere buna pentru cei ce cauta spatii de cazare in zona linistita, dar la doar cativa metri de plaja si maxim 5 minute de mers pe jos. Alege Avenue pentru cazare in Venus aproape de plaja in vila, cu gradina.


Facilitati Locatie si Facilitati Camere

Parcare Proprie
Apa Plata, Cafea, Fructe
Camere Nefumatori
Depozitare Bagaje
Primire, Expediere Corespondenta
Informatii Turistice
Acces la presa locala
WiFi
LCD TV
Aer Conditionat AC
Garden View
Cosmetice Premium si Papuci
Uscator de par
Seif
Kettle cafea/ceai

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.