Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Del Mar Venus este pozitionat in centru statiunii, pemalul lacului Razelm si la 150 de metri fata de plaja.
Hotelul a fost renovat complet in anul 2013,atunci cand a fost clasificat la 3 stele. In prezent, Hotel Del Mar Venus esteun complex modern, care pune la dispozitia turistilor 206 camere dispusepe 13 etaje. Toate spatiile de cazare dispun de aer conditionat, balcon individual,minibar, televizor si conexiune la internet wireless.
Camerele de la parterul hotelului sunt prevazutecu dotari pentru persoanele cu dizabilitati.

Toate camere sunt prevazute cu balcon individual cu masa siscaune, aer conditionat, televizor LCD, minibar, conexiune internet wireless,baie cu uscator de par si priza pentru aparat de ras.
La parterul hotelului exista 14 camere prevazutecu facilitati pentru persoane cu dizabilitati. Pe fiecare etaj exista 2 cameretwin, restul camerelor sunt matrimoniale, care se pot suplimenta cu cate un patde copil.
Restaurantul hotelului este format din 2 saloane cu ocapacitate totala de 600 de locuri. Mesele se servesc sub forma de bufetsuedez, asa cum sunt descrise mai jos:

Mic-dejun (07:30-10:00) - bufet suedez - includepreparate diverse si apa, suc, ceai si cafea.
Demipensiune - mic-dejun si pranz. Pranzul (12:30-14:30) - bufetsuedez - include, pe langa preparate specifice si diversificate, cafea, apa,suc neacidulat, vin alb/rosu la draft.
Cina (18:30-20:30) - bufet suedez, include, pe langapreparate specifice si diversificate, cafea, apa, suc neacidulat, vin alb/rosula draft.
La exterior, restaurantul se continua cu oterasa care ofera o priveliste frumoasa asupra lacului. In zona receptiei esteamenajat un bar de zi cu o capacitate de 30 de locuri la mese care ofera o gamavariata de produse alcoolice si non-alcoolice.

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 5 lei/adult/zi

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.