Despre noi

Logo

 

 

 

 

    Agentia “Travelart” a fost infiintata in octombrie 2004 si a inceput sa-si desfasoare activitatea in domeniul revanzarii pachetelor turistice si transport aerian spre toate destinatiile turistice. In anul 2006, agentia s-a repozitionat pe piata ca o agentie atat revanzatoare, pe pachetele turistice premium, cat si tur-operatoare pe pachetele turistice proprii (indeosebi spre evenimentele internationale sportive si culturale).  Din acelasi an agentia a fost primita ca membru activ in ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania).

 

  Experienta de peste 20 ani a asociatilor in domeniul turismului si transportului aerian a facut ca agentia sa dezvolte in scurt timp un departament de servicii ‘corporate’ pentru firme si companii nationale si multinationale (inclusiv actiuni de ‘team building’ si ‘incentive travel’ in tara si in strainatate).  

 

  Am dezvoltat pentru clientii nostri din segmentul de  Corporate Travel  o intreaga gama de servicii complexe, eficiente, cu costuri transparente:

 

 - transport aerian intern si international

- cazare internationala prin cele 3 platforme de rezervari la care suntem afiliati (peste - 50.000 hoteluri in portofoliu in intreaga lume)

- cazari in tara prin partenerii locali sau prin reteaua de contracte incheiate cu hotelurile la nivel national

- inchiriere masini, microbuze, autocare

- transferuri de la aeroport (VIP sau standard)

- organizare protocol aeroport (plecari, sosiri pt client VIP – escorta la imbarcare/debarcare transport cu autobus sau limuzina)

- emiterea politelor de asigurare de sanatate din timpul calatoriilor

- organizarea de intilniri, congrese si evenimente

- vouchere pentru recompensarea angajatilor sau clientilor

- amenajarea spatiilor pentru desfasurarea evenimentelor, inchirierea de echipamente tehnice: sisteme de sonorizare, sisteme de traducere simultana, care de televiziune, activitati PR si acoperire media.

- realizarea de materiale de prezentare si promovare : concept grafic si productie de bannere, afise, mape, genti, insigne, plicuri, stilouri, pixuri

- catering, coctailuri, mese de afaceri, dineuri

- consultanta proactiva competenta pentru actiunile solicitate  

- asistenta permanenta pe toata durata desfasurarii evenimentelor

- consultanti desemnati contului care sa raspunda in cel mai scurt timp solicitarilor primite

- asigurarea servicilor dupa incheierea programul normal 09:00-18:00 printr-un serviciu de asistenta de catre consultantii desemnati sa raspunda de contul dvs.

- asistenta 24/24 , 7/7 fie direct din partea agentiei fie a partenerului nostru local in situatii de urgenta, indiferent de destinatie

 

  Solutiile dezvoltate de compania noastra permit clientiilor nostri sa fie tot timpul la curent cu eventualele modificari aparute in programul lor. Astfel sunteti anuntati prin email sau telefon de modificarile orarelor de zbor, anulari de curse aeriene, greve si situatii de urgenta care ar putea sa va afecteze calatoria. In plus, oferim consultanta despre obtinerea vizelor, informatii utile despre fiecare destinatie sau servicii conexe in orasele respective (transferuri, rezervari restaurante, spectacole etc)

 

  Speram sa putem deveni partenerul dvs. si va asiguram de tot suportul nostru  pentru organizarea unor calatorii eficiente si evenimente de prestigiu.

 

  Va rugam nu ezitati sa ne contactati pentru orice detalii suplimentare.

 

   Cu respect,

 

  Travelart SRL

 Str. Stirbei Voda 104-106, Sector 1

 

 010119 Bucharest, Romania

tel: +40722349777

fax:+40374090933