Protectia datelor cu caracter personal (GDPR)

Avand in vedere ca incepand cu data de 25 mai 2018 devine obligatorie aplicarea prevederilor Regulamentului UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE, prin prezenta va informam ca:

 

Toate datele cu caracter personal pe care Travelart le-a obtinut direct sau indirect de la dumneavoastra vor fi prelucrate in continuare cu aceleasi scopuri ca cele pentru care datele au fost colectate initial si cu respectarea tuturor drepturilor prevazute de lege si de politicile de confidentialitate.


Astfel, Travelart va prelucra datele cu caracter personal care va privesc in scopul furnizarii de servicii turistice si organizare evenimente, ceea ce constituie obiectul contractelor pe care le-ati incheiat cu noi.


De asemenea prelucram datele cu caracter personal in vederea emiterii documentelor de calatorie precum si a documentelor de incasare.


Vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal intr-o forma care va permite identificarea dumneavoastra pentru o perioada ce nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate.


Va informam de asemenea, ca in cazul in care deja v-ati exprimat consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice, aveti dreptul de a va retrage respectivul consimtamant in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate de Travelart inaintea retragerii consimtamantului.


Travelart va informeaza ca au fost luate toate masurile tehnice si organizatorice necesare asigurarii unui nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal prelucrate pe parcursul derularii raporturilor comerciale cu dumneavoastra.


Acest website nu constituie o oferta sau un contract si are valoare pur informativa. Din cauza schimbarilor ce pot aparea in timpul constructiei, dimensiunile, finisajele si specificatiile tehnice ale apartamentelor pot fi modificate fara o notificare prealabila, dar in concordanta cu prevederile contractului. Informatiile si imaginile prezentate nu tin loc de consultanta de specialitate, iar potentialii clienti sunt consiliati sa contacteze agentul de vanzari. 


1. Dreptul de copyright 

Toate informatiile existente pe acest site, sunt detinute de Travelart ori de afiliatii sai. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre Travelart ori de titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate Travelart.

Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea Travelart sau a afiliatiilor sai. 

Travelart va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului oricarei persoane neautorizate.


2. Confidentialitate 

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a Travelart, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea Travelart nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

Travelart se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. Travelart nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.travelart.ro conform acestor "Termeni si Conditii"

 

3.Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal 

Cand vizitati site-ul web al Travelart, serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet, site-ul web de la care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.


4. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului 

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre Travelart in scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienti, inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile produse si servicii ale companiei noastre. Travelart se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.


5. Informatii pentru utilizatori(vizitatori) 

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

• sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul; 

• sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. 

Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

• sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie; 

• sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv; 

• sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare; 

• sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente. 

In caz de nerespectare a acestor conditii, Travelart si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.


6. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor: 

Tuturor persoanelor care transmit catre site-ul www.travelart.ro datele lor personale le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si cu Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice urmand a fi informati prin anuntul facut public de catre Travelart prin acest sistem asupra drepturilor lor. 

La cererea scrisa a persoanelor ale caror date sunt prelucrate sau urmeaza a fi prelucrate, datata si semnata, expediata pe adresa companiei, Travelart se obliga: 

• sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an; 

• sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date precum si dispozitiilor Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice; 

• sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului. 

Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca Travelart poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site. 

Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne.


7. Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.

"Termeni si Conditii" constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si Travelart in privinta utilizarii site-ului www.travelart.ro

Travelart isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. 

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne contactati la adresa:

office@travelart.ro