Chartere

Dubai

Dubai este un oraș și un emirat din Emiratele Arabe Unite cunoscut pentru cumpărături de lux, arhitectură ultramodernă și o scenă plină de viață de noapte. Burj Khalifa, un turn înalt de 830 m, domină orizontul plin de zgârie-nori. La poalele sale se află Fântâna Dubai, cu jeturi și lumini coregrafiate pe muzică. Pe insulele artificiale aflate chiar în larg se află Atlantis, The Palm, o stațiune cu parcuri acvatice și animale marine.

 

Dubai a fost numită „capitala comercială a Orientului Mijlociu”, are mai mult de 70 de centre comerciale, inclusiv cel mai mare centru comercial din lume, Dubai Mall. 

Dubai este, de asemenea, denumit „Orașul Aurului”, deoarece Soukul de Aur din Deira găzduiește aproape 250 de magazine cu amănuntul de aur

 

In oras sunt peste 500 de hoteluri, majoritatea de 4 si 5* dar si unicul hotel clasificat la 7* - Burj Al Arab

Hurghada

Hurghada

Cu peste 40 de km de coastă curată, Hurghada are soare pe tot parcursul anului, recifuri de corali incredibil de frumoase și zeci de atracții interesante într-o atmosferă relaxată și relaxată. 

Chiar dacă este cunoscută ca o destinație din primimele trei pentru scufundări de pe planetă, ea mai are ceva pentru toată lumea, chiar și pentru cei care nu sunt scafandri: distracție pe plajă, sporturi nautice extreme, cluburi și golf sunt doar câteva dintre opțiunile pe care le ai de ales. De asemenea, vă puteți bucura de o vacanță uimitoare de relaxare, rezervând un tratament sau două la unul dintre cele mai bune spa-uri din Hurghada. 

 

Pachetele charter se desfasoara in perioada 05.09.2020 - 24.05.2021. 

 

Pentru tarifele pe alte plecari sau alte hoteluri decat cele afisate pe site, va rugam sa ne transmiteti un email pe office@travelart.ro

Istanbul

Istanbul

ISTANBUL - REVELION 2021 IN INIMA BIZANTULUI!

 

Este varietatea nesfârșită din Istanbul care îi fascinează pe vizitatori. Muzeele, bisericile, palatele, marile moschei, bazarele și siturile de frumusețe naturală sunt nenumărate. În timp ce vă relaxați pe malul vestic al Bosforului la apusul soarelui și urmăriți lumina roșie de seară reflectată pe celălalt continent, puteți înțelege brusc și profund de ce atât de multe secole în urmă coloniștii au ales să construiască un oraș pe acest site remarcabil. În astfel de momente, puteți vedea de ce Istanbulul este cu adevărat unul dintre cele mai glorioase orașe din lume.

 

Istanbulul este un paradis al cumpărătorilor, care satisface toate tipurile de clienți. De la bazare acoperite și ateliere care continuă tradițiile antice, până la mall-uri și magazine universale, Istanbul oferă o mare varietate de oportunități de cumpărături.

Sharm El Sheikh

Sharm El Sheikh

Sharm el Sheikh este cunoscuta ca avand o multitudine de atractii si imbinand diverse stiluri.Indiferent de ceea ce cautati pentru o vacanta, veti gasi cu siguranta aici, fie ca este vorba de minunile naturale ale pamantului si ale marii, de soare si relaxare, sau de o viata de noapte plina de energie! 

Aveti posibilitatea sa faceti scufundari, snorkelling sau pur si simplu sa va balaciti in apele Marii Rosii de la Ras Um Sid, Turtle Bay si Stramtoarea Tiran. Zona superba pentru scufundari a dus apelor de aici o reputatie solida, iar Sharm el Sheikh este in mod frecvent votat de catre specialisti ca fiind cel mai bun loc pentru scufundari din intreaga lume.  

 

Pachetele charter se desfasoara in perioada 05.09.2020 - 24.05.2021. 

Pentru tarifele pe alte plecari sau alte hoteluri decat cele afisate pe site, va rugam sa ne transmiteti un email pe office@travelart.ro