Chartere

 

Destinatii oferite de curse aeriene charter:

Alanya

Alanya este un oraș turistic de pe coasta mediteraneană centrală a Turciei (cunoscută și sub numele de Riviera Turcească). Plajele sale largi, cu hoteluri, includ plaja Cleopatra, unde regina egipteană a înotat cu reputație.

 

Castelul Alanya, un fort gigant din epoca Seljuk, transformat în muzeu în aer liber, se află pe o blufă stâncoasă deasupra malului mării, alături de vile otomane acoperite cu țiglă roșie și Turnul roșu octogonal, un simbol al orașului datând din 1226

Belek

O adevarata priveliste paradisiaca  pentru turisti pe teritoriul Mediteranean, imprejmuita de o padure de pini.

Este o statiune situata intr-un cadru natural feeric, scaldata de razele soarelui 300 de zile pe an.
Fiind o destinatie din ce in ce mai cautata pentru plajele sale nisipoase, hotelurile de lux si terenurile de golf, Belek are de oferit o atmosfera minunata pentru petrecerea unui concediu relaxant, cu bai de soare si inot.

Belek este una dintre cele mai noi statiuni cu plaje lungi, sate de vacanta, hoteluri moderne, paduri, terenuri de golf.Este locul ideal pentru vacantele de relaxare dar si pentru cele active.

Bodrum

Avand una dintre cele Șapte Minuni ale Lumii Antice, Bodrum este acum unul dintre cele mai bogate situri istorice din lume. Muzeele, săpăturile arheologice și artefactele antice sunt împrăștiate prin oraș. În plus, Bodrum este un oraș-stațiune care atrage mii de turiști în fiecare an la hotelurile sale de pe plajă. Bucurați-vă atât de luxuri moderne, cât și de minuni străvechi în acest oraș de pe Marea Egee.

 

Castelul Bodrum, care se află pe o peninsulă la sud de oraș, a fost construit în mare parte din pietre luate din mausoleul în ruină. Plătiți pentru a intra în această structură din secolul al XV-lea construită de cruciați creștini. Astăzi, castelul găzduiește Muzeul de Arheologie Subacvatică, care prezintă relicve bine conservate, luate de pe site-uri de săpături și naufragii din zona.

Corfu

Corfu ofera turistilor sansa de a se bucura de apa si plajele din aceasta regiune. Aici vizitatorii pot intalni orice de la o simpla taverna pana la o magnifica statiune de odihna. Orasul Corfu cuprinde o arie extinsa de sate, ferme si o adevarata flora si fauna. Multi vin ca sa se bucure de frumusetea naturala a insulei. 

Pachetele charter se desfasoara in perioada 09.06-15.09.2021. 

Pentru tarifele pe alte plecari sau alte hoteluri decat cele afisate pe site, va rugam sa ne transmiteti un email pe office@travelart.ro

Creta Chania

Creta Chania

Regiunea este paradisul verde al Cretei – statiunile si zonele dintre statiuni sunt impanzite cu livezi de maslini, citrice si alte specii mediteraneene. In fapt aproape fiecare hotel, oricat de mic, are o gradina, o livada, flori, arbusti.

Pachetele charter se desfasoara in perioada 03.06-23.09.2021. 

Pentru tarifele pe alte plecari sau alte hoteluri decat cele afisate pe site, va rugam sa ne transmiteti un email pe office@travelart.ro

Creta Heraklion

Creta Heraklion

Heraklion este capitala insulei Creta și cel mai mare oraș din această insulă. Oraşul, situat pe coasta nordică a insulei, are130 de mii de locuitori, este capitala şi centrul comercial, economic şi cultural al insulei. Oraşul aşteaptă pe turişti cu monumente istorice, ruinele de la Knossos sau Muzeului de Arheologie. Este recomandat atât persoanelor doritoare de odihnă, cât şi iubitorilor de distracţii.

Pachetele charter se desfasoara in perioada 08.06-21.09.2021. 

Pentru tarifele pe alte plecari sau alte hoteluri decat cele afisate pe site, va rugam sa ne transmiteti un email pe office@travelart.ro

Dubai

Dubai este un oraș și un emirat din Emiratele Arabe Unite cunoscut pentru cumpărături de lux, arhitectură ultramodernă și o scenă plină de viață de noapte. Burj Khalifa, un turn înalt de 830 m, domină orizontul plin de zgârie-nori. La poalele sale se află Fântâna Dubai, cu jeturi și lumini coregrafiate pe muzică. Pe insulele artificiale aflate chiar în larg se află Atlantis, The Palm, o stațiune cu parcuri acvatice și animale marine.

 

Dubai a fost numită „capitala comercială a Orientului Mijlociu”, are mai mult de 70 de centre comerciale, inclusiv cel mai mare centru comercial din lume, Dubai Mall. 

Dubai este, de asemenea, denumit „Orașul Aurului”, deoarece Soukul de Aur din Deira găzduiește aproape 250 de magazine cu amănuntul de aur

 

In oras sunt peste 500 de hoteluri, majoritatea de 4 si 5* dar si unicul hotel clasificat la 7* - Burj Al Arab

 

 

Pentru tarifele pe alte plecari sau alte hoteluri decat cele afisate pe site, va rugam sa ne transmiteti un email pe office@travelart.ro

Kemer

Kemer este o stațiune la malul mării pe coasta sudică a Mediteranei a Turciei. Face parte din Riviera Turcească, este cunoscută pentru plajele cu pietriș și portul de agrement mare.

Orașul este susținut de pădurile de pin din Parcul Național Olympos Beydağları, unde telecabinele merg spre vârful muntelui Tahtalı. În apropiere se află vastele ruine greco-romane din Phaselis și incendiile perpetue de gaze emise de mitica formațiune stâncoasă Yanartaș.

Malul de la Beldibi la Tekirova este alcătuit dintr-o serie de plaje în golfuri de diferite dimensiuni, mai ales pietriș, mai degrabă decât nisip. Susținut de legături de transport și comunicații și servicii municipale conexe, Kemer are o mare parte din capacitatea de paturi hoteliere din regiunea Antalya și atrage vizitatori din țări din Europa centrala si de vest și în ultimii ani familii din Rusia. 

Kusadasi

Kusadasi

Kusadasi este una dintre statiunile cele mai cautate ale Turciei, aflata pe coasta vestica a Marii Egee. Printre altele, Kusadasi are si avantajul de a se afla aproapte de siturile unor asezari istorice precum Efes, Didyma, Priene si Milet.


Numeroase plaje cu nisip fin, cu apa calda (Baradan Bay, Pamucak Beach, Kustur Beach, Sunset Beach, Club  Downtown Beach, Ladies Beach, Green Beach, Long Beach) si cu o atmosfera linistita, permit activitati precum: windsurfing, ski nautic, plimbari cu barca, pescuit, volei, ideale pentru cei care iubesc viata activa.Nu poti pleca din Kusadasi daca nu ai trecut pe la unul din parcurile acvatice de aici (Adaland, Aqua Fantasy, Aqualand), daca nu ai incercat un jeep sau horse safari, nu te-ai distrat la o seara turceasca traditionala, nu ai incercat scuba diving in Marea Egee si nu te-ai relaxat la un masaj in « hamam » (baile turcesti).  

 

Lara

Lara - Kundu este o zona turistica in Turcia pe malul Marii Mediterane, formata din districtulLara si suburbia Kundu apartinand Antalyei, aceasta zona fiind situata la aproximativ 12 km spre est fata de centrul statiunii Antalya.

 

Plaja de nisip Lara este una dintre cele mai lungi din Turcia si beneficiaza de facilitati turistice precum sezlonguri, umbrele de soare, standuri cu gustari si racoritoare, dusuri si divertisment. Plaja Lara incepe de la faleza Antalyei si este presarata cu hoteluri de lux - copii ale unor locuri faimoase din intreaga lume, situate in special in zona Kundu.