Meciuri de colectie

 

Fotbalul de calitate se intoarce, spectatorii vor fi din noi in tribune si vor face parte dintr-un spectacol unic.

Va oferim pachete la cele mai tari meciuri din Europa: Premiere League, La LIga, Serie A, Bundesliga la cele mai spectaculoase meciuri din Serbia, Scotia, Franta sau Portugalia.

Toate pachetele noastre sunt create in colaborare cu HOMEFANS (TM)  

Anfield Stadium

Anfield Stadium

This is Anfield!!

 

Anfield este stadionul legendar din Liverpool, Merseyside, Anglia, care are o capacitate de 53.394 locuri, ceea ce îl face al șaptelea cel mai mare stadion de fotbal din Anglia. 

 

Stadionul are patru tribune: Spion Kop, Standul Principal, Standul Sir Kenny Dalglish și Anfield Road End.  Participarea record la 61.905 a fost stabilită la un meci dintre Liverpool și Wolverhampton Wanderers în 1952. Terenul a fost transformat într-un stadion pentru toate locurile în 1994, ca urmare a Raportului Taylor, care și-a redus capacitatea.

Etihad Stadium Manchester City

Etihad Stadium Manchester City

Stadionul City of Manchester din Clayton, Manchester, cunoscut în prezent ca stadionul Etihad din motive de sponsorizare,  este casa celebrei echipe de fotbal Manchester City cu o capacitate de 55.017 de spectatori, a șasea ca mărime din Premier League și a zecea- cea mai mare din Regatul Unit.

 

Centrul orașului este destul de aproape de stadion, legat prin linie de metrou. Există câteva baruri în jurul stației Piccadilly, cel mai apropiat de stadion, dar si alte zone pentru viață de noapte, cum ar fi Cartierele de Nord, The Printworks (ambele la nord de centru), Deansgate Locks (sud) sau în jurul Primăriei.

 

Manchester City oferă tururi ghidate pe stadion, în jurul stadionului Etihad, care includ vizite la vestiare, tunelul jucătorilor, boxa directorilor sau sala de conferințe de presă. Tururile durează aproximativ 70 de minute.

Old Trafford

Old Trafford

Old Trafford este un stadionul de fotbal din Old Trafford, Greater Manchester, Anglia și casa Manchester United. Cu o capacitate de 74.879, este cel mai mare stadion de fotbal al cluburilor (și al doilea cel mai mare stadion de fotbal după stadionul Wembley) din Regatul Unit și al unsprezecelea ca mărime din Europa. 

 

Poreclit „Teatrul Viselor” de Bobby Charlton,  Old Trafford a fost terenul de acțiune al lui United din 1910.

 

Old Trafford a suferit mai multe extinderi în anii 1990 și 2000, inclusiv adăugarea unor niveluri suplimentare la standurile de nord, vest și est, aproape readucând stadionul la capacitatea sa inițială de 80.000. Expansiunea viitoare va implica probabil adăugarea unui al doilea nivel la South Stand, care ar crește capacitatea la aproximativ 88.000

Tottenham Hotspur Stadium

Tottenham Hotspur Stadium

Stadionul Tottenham Hotspur este casa echipei de fotbal Tottenham Hotspur din nordul Londrei, înlocuind stadionul anterior al clubului, White Hart Lane. Cu o capacitate de 62.303, este al treilea cel mai mare stadion din Anglia și cel mai mare stadion al cluburilor din Londra. Este proiectat pentru a fi un stadion multifuncțional și dispune de primul teren de fotbal retractabil din lume.

 

Constructia este noua (2019) iar denumirea de „Stadionul Tottenham Hotspur” este temporară, intenția fiind de a vinde drepturile de denumire, astfel încât să poarte numele unui sponsor. Stadionul este denumit ocazional New White Hart Lane de către fani și unii din mass-media