Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Prezentare oficiala hotel: https://www.amarinahotels.com/amarina-abu-soma-resort/location/


Localizare: Amarina Abu Soma Resort Aquapark, este o statiune de 5 stele situata in oaza idilica si exclusivista din Abu Soma cu acces direct la propria plaja lunga de nisip, cu o latime de aproximativ 200 m. Deschis in august 2019, este situat convenabil, la 45 de minute de mers cu masina de Aeroportul International Hurghada si la 120 de minute de Aeroportul International Marsa Alam. Zona este populara pentru snorkelling si windsurfing. Locul de scufundari (Shaab Saiman) este la 16 km de Amarina Abu Soma Resort Aquapark, iar Jetty Makadi Bay este la 26 km.
Oaspetii pot vizita orasele vechi Safaga, Quseir si Hurghada si se pot bucura de muntii Marii Rosii. Statiunea are propriul recif, la care se poate ajunge direct din portul de agrement privat si unde turistii se pot bucura si de cursuri de scuba diving pentru a explora lumea subacvatica mistica a Marii Rosii.
Avand o zona de plaja privata, Amarina Abu Soma Resort Aquapark este un hotel de 5 stele situat in Golful Soma. Ofera o piscina incalzita in aer liber si 2 restaurante. Facilitatile de sporturi nautice sunt disponibile la cerere. Proprietatea a fost complet renovata si redenumita in anul 2019.


Facilitati hotel: wifi gratuit (cu viteza limitata), serviciu de curatatorie/spalatorie, baby sitting, doctor disponibil la cerere, room service (contra cost), centru SPA si Wellness (contra cost), accesibilitate pentru cei cu probleme fizice.


Recreere si divertisment:nbsp;
-Plaja private cu nisip
-Jet ski
-Surfnbsp;
-Snorkeling
-5 piscine exterioare
-Piscina pentru copii cu mini parc acvatic
-Jocuri pentru copii si adulti
-2 terenuri de tenis (cu replectoare contra cost)
-Sala de gimnastica
-SPA si Wellness
-Sauna si jacuzzi
-Yoga
-Programe de divertisment
-Volei pe plaja


Facilitati camere: Toate unitatile de cazare de la Amarina Abu Soma Resort Aquapark sunt dotate cu aer conditionat si au un decor cald. Fiecare camera si suita include minibar, TV prin satelit, seifnbsp; si baie privata cu articole de toaleta gratuite. Toate camerele au balcon sau terasa cu vedere la mare si piscina.


Tipuri de camere:

- Standard Double Roomnbsp;
30 - 35 m
Pat King size (180 cm)

-Standard Twin Room
30 - 35 m
Paturi Twin (120 cm)

-Superior Room
35 - 40 m
Pat King size (180 cm) sofa

-Standard Family Room
32 - 36 m
Pat King size (180cm) + paturi twin (90 cm) in sectiune pentru copii

-Superior Family Room
36 - 42 m
Pat King size (180 cm) canapea + paturi twin (90 cm) in sectiune pentru copii

-Deluxe Room
36 - 42 m
Pat King size (180 cm) canapea + cada suplimentara





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie