Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Avani Plus Khao Lak Resort


Descriere

LOCALIZARE

Avani Plus Khao Lak Resort este situat la doar 200m de Bang Sak Beach si la doar 4,9km Sarinung Waterfall. Aeroportul International Phuket se afla la aproximativ 108km distanta.

FACILITATI

Acest hotel pune la dispozitie 2 restaurante si 3 baruri.
Hotelul ofera o piscina exterioara si o piscina cu tobogane pentru copii.
Acest hotel pune la dispozitie o sala de fitness complet echipata si un centru spa care ofera diferite masaje si tratamente de relaxare.
La acest hotel exista un Kids Club organizat in trei spatii pe diferite categorii de varsta ( intre 1-4 ani, intre 5-12ani si o zona pentru adolescenti)
La acest hotel exista sali de conferinte si evenimente cu capacitate maxima de 600 de persoane.

RESTAURANT

Exista unitati de alimentatie cu specific local si international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.

Elements - acest restaurant ofera servite tip bufet cu preparate cu specific international.
The Beach House - acest restaurant preparate cu specific international.
Baruri: Aqua Juice Bar, Splash - snack bar, The Pantry.

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon, Wifi, minibar, seif, aparat pentru prepararea cafelei sau a ceaiului, televizor.

Premier Room - aceasta camera are suprafata de 35m2 si capacitate maxima de 3 adulti sau 2 adulti si un copil.
Deluxe Room - aceasta camera are suprafata de 35m2 si capacitate maxima de 3 adulti sau 2 adulti si un copil.
Deluxe Pool Access Room - aceasta camera are suprafata de 50m2 si capacitate maxima de 3 adulti sau 2 adulti si un copil. Aceasta are acces direct la piscina.
Deluxe Suite - aceasta camera are suprafata de 74m2 si capacitate maxima de 3 adulti sau 2 adulti si un copil. Aceasta are bucatarie.
Deluxe Pool Suite - aceasta camera are suprafata de 118m2 si capacitate maxima de 3 adulti sau 2 adulti si un copil. Aceasta are bucatarie si acces la piscina.
Two Bedroom Suite - aceasta camera are suprafata de 75m2 si capacitate maxima de 5 adulti sau 4 adulti si un copil.
Two Bedroom Family Suite - aceasta camera are suprafata de 106m2 si capacitate maxima de 5 adulti sau 4 adulti si un copil.
Two Bedroom Deluxe Suite - aceasta camera are suprafata de 106m2 si capacitate maxima de 5 adulti sau 4 adulti si un copil. Aceasta are bucatarie.
Three Bedroom Suite - aceasta camera are suprafata de 110m2 si capacitate maxima de 8 adulti sau 6 adulti si 2 copii.
Two Bedroom Deluxe Pool Suite - aceasta camera are suprafata de 165m2 si capacitate maxima de 5 adulti sau 4 adulti si un copil. Aceasta are bucatarie, living si acces la piscina priivata.
Two Bedroom Family Pool Suite - aceasta camera are suprafata de 165m2 si capacitate maxima de 5 adulti sau 4 adulti si un copil. Aceasta are acces direct la piscina.
Two Bedroom Beach Acces Pool Suite - aceasta camera are suprafata de 165m2 si capacitate maxima de 5 adulti sau 4 adulti si un copil. Aceasta are living si acces direct la piscina.
Royal Beachfront Pool Villa - aceasta camera are suprafata de 110m2 si capacitate maxima de 6 adulti sau 4 adulti si 2 copii. Aceasta vila are living, piscina private si jacuzzi.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie