Hotel La Maison Arabe 5* 5 stele

Perioada Camera Tip masa Pret sejur/persoana
01.03.2021 - 05.03.2021 Fara masa
300 €
Rezerva

Situat în zona istorică din Marrakech, acest riad de lux se află la 10 minute de mers pe jos de Piața Jamaâ El Fna. Proprietatea are o piscină încălzită în grădină și un spa cu 2 hamamuri tradiționale și 5 saloane de masaj.

Fiecare cameră și suită are aer condiționat și include WiFi gratuit, televizor LCD și zonă de relaxare cu șemineu. Camerele și suitele au terasă privată. Unele camere oferă vedere la grădină, iar altele au cadă tip spa.

Restaurantul Les Trois Saveurs oferă mâncăruri franțuzești, marocane și orientale. Mesele sunt servite în zona de mese sau pe terasa cu vedere la piscină și la grădini. Oaspeții pot savura o băutură la piano bar și au la dispoziție un bufet de mic dejun lângă piscină.

Toate rezervările de la proprietatea La Maison Arabe includ o sticlă de vin și ceai după-amiaza. La cerere sunt disponibile cursuri de gătit.

Medina este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de pieţe, pieţe de stradă și bazaruri.

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati:

  • Restaurant
  • Bar
  • Bufet Breackfast
  • Spa
  • Piscina in aer liber
  • Room service 24h
Servicii incluse

cazare si transfer de la aeroport la hotel

Servicii neincluse

Bilete de avion 

Hotel La Maison Arabe 5*
Hotel La Maison Arabe 5*Hotel La Maison Arabe 5*Hotel La Maison Arabe 5*Hotel La Maison Arabe 5*Hotel La Maison Arabe 5*Hotel La Maison Arabe 5*Hotel La Maison Arabe 5*Hotel La Maison Arabe 5*Hotel La Maison Arabe 5*Hotel La Maison Arabe 5*Hotel La Maison Arabe 5*Hotel La Maison Arabe 5*
Detalii

Hotel La Maison Arabe Hotel

Clasificare 5*

Tara Maroc

Localitate Marrakesh (Maroc)

Durata 4 zile | 4 nopti

Transport La cerere