Jasmine Palace Resort 5* 5 stele

Hotelul ofera o piscina in aer liber si o plaja privata, Jasmine Palace Resort se afla în Hurghada. Există acces Wi-Fi în zonele publice. Complexul este la 15,6 km de noul port de agrement si la 18,1 km de Insula Giftun.

Fiecare camera are balcon cu vedere la piscina sau la gradina. Include televizor cu ecran plat, aer conditionat si minibar. Baia privata are cada sau dus.

 

Oaspetii pot savura o varietate de mancaruri locale di internationale la cele 5 restaurante ale complexului. Cele 6 baruri servesc bauturi si gustari si ofera divertisment de seara.

La cerere sunt disponibile facilitati de biliard si sporturi acvatice. Sunt oferite servicii de masaj la un cost suplimentar.

Servicii incluse
  • 7 nopti cazare cu masa specificata pentru fiecare hotel
  • Transport cursa charter OTP-HRG-OTP
  • Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport
  • Taxe de aeroport
  • Asistenta turistica
Servicii neincluse
  • Excursii optionale si intrarile la obiective;
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel);
Servicii suplimentare

Taxa de viza:

Pasaport simplu / temporar de calatorie (valabilitate minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si min ½ pagina goala, spatiu necesar vizei) :

2. Pentru sejur in Hurghada, este obligatorie viza, aceasta poate fi achizitionata la sosire, direct pe aeroportul din Hurghada, de la autoritatile locale (contra cost: 25 USD / pers.)

 

Pasaport diplomatic: turistii trebuie sa obtina viza necesara deplasarii personal de la Ambasada din Bucuresti!

3. Cetateni straini – pentru fiecare nationalitate trebuie intrebat la Ambasada din Bucuresti; Oferim suport pentru detalii.de oferta fiecarui hotel);

Jasmine Palace Resort 5*
Jasmine Palace Resort 5*Jasmine Palace Resort 5*Jasmine Palace Resort 5*Jasmine Palace Resort 5*
Detalii

Hotel Jasmine Palace Resort

Clasificare 5*

Tara Egipt

Localitate Hurghada

Durata 7 zile | 7 nopti

Transport Avion