Long Beach Resort 4 stele

Long Beach Resort are o piscina tip laguna, un parc acvatic cu tobogane, disponibile doar pentru adultii cu inaltimea minima de 130 cm, un centru de fitness si o plaja privata cu vedere magnifica la Marea Roșie. Camerele luminoase si spatioase au balcon privat.

Balcoanele ofera vedere la piscina sau la gradina. Toate camerele sunt dotate cu minibar si TV de 40 inch. Fiecare camera are baie moderna, iar majoritatea includ o zona de relaxare cu o canapea.

Proprietatea are un club pentru copii, centru de divertisment si loc de joaca. Personalul de la Hurghada Long Beach Resort poate facilita organizarea de sporturi nautice sau safariuri cu jeepul in desert.

Complexul are 4 restaurante excelente s 6 baruri elegante. Acestea includ Restaurantul Al Dente, potrivit doar pentru adulti, care servește preparate din bucataria internationala si restaurantul principal, Lotus. Pentru restaurantele La Casine, specializat in bucatarie italiana si Podium, care ofera preparate à la carte din bucataria internationala, este necesara o rezervare prealabila. 

Servicii incluse
  • 7 nopti cazare cu masa specificata pentru fiecare hotel
  • Transport cursa charter OTP-HRG-OTP
  • Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport
  • Taxe de aeroport
  • Asistenta turistica
Servicii neincluse
  • Excursii optionale si intrarile la obiective;
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel);
Servicii suplimentare

Taxa de viza:

Pasaport simplu / temporar de calatorie (valabilitate minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si min ½ pagina goala, spatiu necesar vizei) :

2. Pentru sejur in Hurghada, este obligatorie viza, aceasta poate fi achizitionata la sosire, direct pe aeroportul din Hurghada, de la autoritatile locale (contra cost: 25 USD / pers.)

 

Pasaport diplomatic: turistii trebuie sa obtina viza necesara deplasarii personal de la Ambasada din Bucuresti!

3. Cetateni straini – pentru fiecare nationalitate trebuie intrebat la Ambasada din Bucuresti; Oferim suport pentru detalii.de oferta fiecarui hotel);

Long Beach Resort
Long Beach ResortLong Beach ResortLong Beach ResortLong Beach Resort
Detalii

Hotel Long Beach Resort

Clasificare 4*

Tara Egipt

Localitate Hurghada

Durata 7 zile | 7 nopti

Transport Avion